Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobrodošao

Bauk o zabrani u Imotskom: Za vlasnika imam četiri savjeta

Emica Elvedji/PIXSELL
25.02.2021.
u 20:35

Bauk kaže kako ga je natpis uzrujao kao što je SAD uzrujalo kada im je NDH objavila rat

Nakon što je vlasnik hotela i restorana Zdilar u Imotskom na vrata svog objekta stavio natpis kako je u njegove „dvore“ zabranjen ulaz SDP-ovcima Arsenu Bauku i Nenadu Staziću upitali smo saborskog sastupnika Arsena Bauka za komentar.

- Apsolutno je pravo vlasnika meni poručiti da sam nepoželjan - kazao je Bauk te dodao kako ga je natpis uzrujao kao što je SAD uzrujalo kada im je NDH objavila rat.

Bauk kaže kako će on stoički otrpjeti to što nije dobrodošao u spomenuti ugostiteljski objekt u Imotskom, a za njegovog vlasnika ima četiri dobronamjerna savjeta, da ne bi, kaže, dobio kaznu.

Foto: Večernji list

- Kao prvo, umjesto „zabranjuje“ trebao bi napisati na vrata „nije dobrodošao“. Kao drugo, obzirom da je uz poruku i amblem SDP-a nije jasno brani li ulaz samo Staziću i meni ili svim SDP-ovcima. To mora precizirati. Kao treće, Nenada Stazića bi trebao poštedjeti ovoga svega jer on više nije državni dužnosnik. Kao četvrto, mora navesti i razloge zbog kojih nam brani ulazak u svoj objekt kako bi javnost mogla ocijeniti koliko je to sve skupa legitimno - kazao je Bauk.

Na kraju je u svom stilu poručio i kako sada ide kupiti kokice i gledati kako ga premijer brani i kako će u tome neizmjerno uživati.

Oglasio se i HDZ

- Premda je očito riječ o reakciji na objavu 'Tri majmuna', potez ugostitelja Zdilara je nedopustiv. Osuđujemo ovu diskriminaciju prema članovima SDP-a i protivimo se diskriminaciji zbog političkih uvjerenja - objavio je HDZ na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 206

LL
lijepa_li si
21:42 25.02.2021.

stazić nije u stanju da se oglasi do sutra

BR
brojevi
21:06 25.02.2021.

Bauk, da nije riječkog slućaja drugačije bi ti zborio. Ovako si prisiljen zbog osobne "vjerodostojnosti" a kontra Premijeru lizati vlastita govna.

KU
Kultura
20:44 25.02.2021.

Cijeli zivot posvecen borbi protiv neovsnosti zemlje u kojoj zivi. Nije lako biti mentalno u bivsoj drzavi a stvarno u sadasnjoj. Koliko je jos takvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije