Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
austrija
Povratak na članak

Barroso: Bez ujedinjene Europe nijedna zemlja neće izaći iz krize

Bez EU vlada zakon jačega, rekao je predsjednik Europske komisije tijekom sastanka s austrijskim kancelarom Wernerom Faymannom

Komentari 43

DO
DoktorAmer
17:21 05.03.2012.

Izvan EU su Balkan, Bjelorusija, Moldavija, Ukraina. Ima li ikoga u EU koji bi se mijenjao sa tima. Ne vjerujem. Morao bi biti lud.

VL
OB
-obrisani-
17:43 05.03.2012.

José Manuel Durão Barroso vođa maoističke i komunističke stranke PRDI o ujedinjenju kako covjek brzo okrece kapu prdavac

VL
OB
-obrisani-
17:49 05.03.2012.

05.03.2012. u 17:21h DoktorAmer je napisao/la: Izvan EU su Balkan, Bjelorusija, Moldavija, Ukraina. Ima li ikoga u EU koji bi se mijenjao sa tima. Ne vjerujem. Morao bi biti lud. ... zaboravio si Rusiju . zapadna torda je braon boje,e, pola kola blata, pola kila g.vana, pola kila cokolade . mozes mesati tu masu koliko hoces torta je govnjiva. Mozes je ukrasito sa 2 kila slaga . I dalje je torta govnjiva. Spolja gladac ali iz unutra jadac

VL
OB
-obrisani-
17:52 05.03.2012.

Za ne vjerovati koje su karikature na poltronama u politiki mijenjaju misljenje ko bamboline doljnje rublje. Maoista vam kroji sudbinu i prdi o nekoj demokraciji

VL
OB
-obrisani-
17:55 05.03.2012.

Zna maoista tko je Putin ? Kad Putin prdne baroso se popiski od straha Nakon 18 mjeseci pregovora s poslovnim bankama na Zapadu Rusija je u pregovorima 00 02 11 dobila otpis za veci dio duga tih banaka koje jee Rusija naslijedila od Sovjetskog Saveza. Zapadne banke, ukljucujuci, Deutsche Bank Dresdner bank, Commerzbank, francuska i talijanska banaka dogovorili otpis 36,5 posto ili 11,7 milijardi dolara na 32 milijardi dolara velikog duga. Vladimir Putin bio je zadovoljan , kad je dobio vijest.o Stanju duga. Ostatak duga pretvoren je u euro-obveznice, za koje je ruska drzavna garant u roku od 30 godina. Prvih sedam godina samo s vrlo niskim kamatama. Sljedeci zahtjev s ruske strane bio je da Pariski klub (G-7 zemlje SAD, Japan, Njemacka, Italija. Francuska, Velika Britanija, Nizozemska. Svicarska, Norveska, Danska i Svedska) ucine isti otpis duga, kao sto je Londonski klub ucinio. Njima je Rusija dugovala 42 milijardi dolara.

VL
DO
DoktorAmer
17:56 05.03.2012.

Bio u Rusiji u rujnu. Moskva sjajna za mlade obrazovane koji rade za Gazprom, Deutsche bank i slicne firma. Van Moskve za obican svijet, standard slican Srbiji, daleko iza bilo koje EU zemlje, osim mozda Bugarske.

VL
OB
-obrisani-
18:09 05.03.2012.

Ma kome ovaj soli mozak . Kad je bila razjedinjena Europa je bila u mnogo boljem financijskom stanju nego sto je danas. Smrdljivi banksterski podrepas...

VL
OB
-obrisani-
18:13 05.03.2012.

17:56h DoktorAmer je napisao/la: Bio u Rusiji u rujnu. Moskva sjajna za mlade obrazovane koji rade za Gazprom, Deutsche bank i slicne firma. Van Moskve za obican svijet, standard slican Srbiji, daleko iza bilo koje EU zemlje, osim mozda Bugarske. >>>> Jesi li ikad bio na indijanskim rezervatima ,u nasim ghetto-ima, u domovima onih na socijalnom .... jesi li posjetio onih 4,000.000 koji zive na ulici ,pod mostovima i u kanalizacijii hrane se iz kanti za smece,itd,itd....... Gukni nam malo o njihovom standardu

VL
HL
hleuge
18:33 05.03.2012.

...bez ujedinjene europe niti jedna zemlja neće bit u krizi...hehehehe....

VL
Avatar alien79
alien79
18:36 05.03.2012.

Ma nemoj Jose, bili nas čipirao, bi?

VL
BI
bilikamen
18:45 05.03.2012.

Barroso: Bez ujedinjene Europe nijedna zemlja neće izaći iz krize ------------------------------------------------- ........nije mi jasno kako samo evropski narodi puše te priće. Dali se itko upitao a tko nas je uvukao ili gurnuo u krizu. Ljudi moji pa njemci, francuzi i englezi su stvorilu krizu ali ne u svojoj zemlji već u onim kojima su obečali brda i doline. pogledajte samo Grčku....................i nas čeka ista sudbina uđemo li u tu umjetnu tvorevinu multinacionalne zajednice.

VL
OB
-obrisani-
18:48 05.03.2012.

Predsjednik Europske komisije vođa maoističke i komunističke stranke pametnome dosta

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
18:56 05.03.2012.

He, he, he, Barroso, koliko si godina na toj poziciji? Od kad ja znam za EU, eto koliko. Ti si jedan od najodgovornijih za krizu, a sad znas put za izlaz iz krize. Oooo da.

VL
OB
-obrisani-
18:58 05.03.2012.

Bildeberg grupa je osnovana 1954. u hotelu Bilderberg u gradu Oosterbeek. Prema nekim teorijama i procjenama, jedna je od najmoćnijih političkih, medijskih, ekonomskih poslovnih grupa a sastaje se na raznim lokacijama jednom godišnje radi raspravaljanja o budućnosti svijeta. Neki grupu optužuju da potajno vlada i upravlja svijetom preko EU, G8, WTO, Svjetskog ekonomskog foruma itd. Članovi grupe su predsjednici država, ministri, vlasnici korporacija, bankari, industrijalci, predstavnici medijskog kartela itd. Neki od poznatijih članova su . . . . Mario Monti. Kenneth Clarke, Henry Kissinger, Denis Healey, Reginald Maudling, Romano Prodi, U prošlosti, navodni su članovi bili Margaret Thatcher, Roy Jenkins, Jeremy Thorpe, David Steele, Cyrus Vance, George Shultz, Helmut Kohl, François Mitterrand . Najnoviji su članovi Bill i Hillary Rodham Clinton, Tony Blair, Brown, Mandelson, Paddy Ashdown, Norman Lamont, William Waldegrave, Malcolm Rifkind, Alan Greenspan, Andrew Knight, Umberto Agnelli, John Monks.

VL
EN
EndemskaVrsta
18:59 05.03.2012.

Nitko tako zdušno, tj. ogorčeno, ne brani notorno i evidentno propali projekt EU, kao njeni tusti činovnici! I nitko tako ne zagovara pristup \'svojih\' zemalja toj bankrotiranoj asocijaciji kao političarsko-činovnička kasta u zemljama kandidatima koja očekuje sjajno uhljebljenje u Strassbourgu ili Bruxellesu. Briga njih za tzv. građane, \'kontejneraše\' s diplomom ili potencijalne nezaposlene! Ako i u tom zlu ima nečega dobroga, onda je to bliski krah te umjetne tvorevine, EU Aktiengessellschaft mbH!

VL
OB
-obrisani-
19:02 05.03.2012.

u masonskoj pozi, moderni poganci.... najmili ih stranci, da nam metnu lanci....

VL
OB
-obrisani-
19:05 05.03.2012.

Jozo Batozo - Moja šapa je nad vama..... Ne bojte se, ako niste krivi.!.......ali krivi ste svi, sorry.!.....

VL
AR
ariesrevelator
19:08 05.03.2012.

Od EU se pokušava napraviti \"zajednica\" u kojoj će pozicija trenutno \"jačem\" biti dugotrajno zajamčena, a ne da bez EU vlada pravo jačega i to je opet demagogija. Također, pitanje prava na rad jest pitanje dostojanstva, ali, isto tako, nije svejedno ni tko i na čiji račun i pod kojim uvjetima \"daje\" posao. To su problemi, to što je EU višenacionalni savez nije osnovni problem, ali s time rado manipuliraju sve interesne skupine. Problem je u ukidanju suvereniteta (a to je rezultat \"prava jačega\") nacionalno ili funkcionalno organiziranim društvima one veličine, koja odgovara općoj obrazovnoj, intelektualnoj i ekonomskoj poziciji građana, kako bi imali doista prilike imati uvida u funkcioniranje sustava, učiti na tome, kreirati ga i braniti i sebe i svoj identitet, bez ataka na drugoga.

VL
OB
-obrisani-
19:09 05.03.2012.

kako je stvorena EU : Pie XII , ostvario svoj životni cilj – povezao je pobeđene i pobednike. Za razliku od pape Pia XII, koji je promovisao ideju ujedinjenja katoličke Evrope, njegov naslednik Jovan XXIII smatrao je da je prošloo vreme «katoličkih država», i da se Rimokatolička crkva mora otvoriti prema svetu i prema drugim religijama. Za proces revitalizacije crkve papa Jovan XXIII osmislio je termin «Aggioranamento» - osavremenjavanje. Crkva, po rečima pape, «nije ni tvrđava ni muzej», nego deo istorije . za EU stoji vatikanski projekat .

VL
OB
-obrisani-
17:07 05.03.2012.

Barroso: Bez ujedinjene Europe nijedna zemlja neće izaći iz krize .. doticni gspon je nepozeljan u Spaniji . Izlazak bilo koje zemlje iz EU znacio bi raspad EU i krvavi nemiri sirom evrope

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.