Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svake nedjelje

Barometar.hr: Ocijenite rad političara i izaberite najbolje

Vesna Pusić i Zoran Milanović
Pixsell
23.02.2014.
u 12:38

Uključite se u političku arenu Večernjeg lista i postanite dio elitne zajednice koja na konstruktivan način promišlja i analizira situaciju u Hrvatskoj.

Kako Vlada radi svoj posao i treba li je smijeniti? Koju ocjenu za svoj rad zaslužuje premijer Zoran Milanović? Je li Predsjednik Republike još uvijek najpopularniji političar? Koja stranka zaslužuje povjerenje birača? Tko je najsposobniji hrvatski političar?

Sve su to pitanja na koja svaku nedjelju u našoj redovnoj tjednoj anketi odgovaraju korisnici Barometra. Pridružite im se i izrazite svoja politička stajališta i preferencije ocjenjujući rad i djelovanje relevantnih hrvatskih političara i stranaka.

Uključite se u političku arenu Večernjeg lista i postanite dio elitne zajednice koja na konstruktivan način promišlja i analizira situaciju u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 33

KR
kresimirn
13:47 23.02.2014.

zasto ne stavite anketu : Koji je politicar najvise pridonio za veleizdaju slucajne drzave Kojeg politicara treba osuditi na min. 10 godina zatvora Koje politicare treba protjerati iz drzave Kojim politicarima treba lustracija Sto su bili i jesu ocevi i ocevi i majke sadasnjih i bivsih politicara takva pitanja postavite za glasanje

B2
bokida 2
13:40 23.02.2014.

To i nije za ocijenjivati jer šta mislite kakvi su ljudi kad sami za sebe govore da su najbolji. Zaista jadno.

ĆA
ćaćaća
15:34 23.02.2014.

žalosno je da nam izdajnici koji diskreditiraju branitelje vode državu..takav slučaj ne postoji u ciijelome svijetu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije