Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvanredno zasjedanje sabora
Povratak na članak

Banski dvori reagirali: 'Milanović se razotkrio. Jedini cilj je politikantstvo oporbenih stranaka'

"Milanović se sada u potpunosti razotkrio kao predsjednik koji je na strani oporbe i koji svjesno postaje sudionik njihovih predizbornih aktivnosti", reakcija je nakon podnošenja zahtjeva za izvanredno zasjedanje Hrvatskog sabora

Komentari 8

EF
Efendi
07:28 20.07.2023.

Da li netko jos stvarno vjeruje da ce HDZ istraziti i kazniti odgovorne za aferu HEP? Pa kako ocekivati da posalju u zatvor sami sebe?

VL
Avatar southman
southman
20:58 19.07.2023.

Vrlo jednostavno. Sazovite sjednicu i nemojte doci...🤣

VL
LU
luftbrenzzer
08:30 20.07.2023.

Na sjednici će se vidjeti tko će iz tajnih arsenala izvući snažnijeg streljiva jer je očito da su se obje strane dugo i pomno pripremale za ovaj obračun. No kako bilo u startu ove poker partije karte je podijelio Plenkovićć (biti će tvrda kohabtacija) pa vrhunski užitak eventualne pobjede pripada isključivo njemu jer sve konce koji drže Hrvatsku na okupu Plenković drži u svojim rukama. (Mogu što hoću), dok je Milanović tek beznačajna protokolarna figura bez značaja i moglo bi se reći lijevo smetalo.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
21:13 19.07.2023.

Ovaj jeje predsjednik Hrvatske, ali nikako predsjednik Hrvata. Da koristim najblaži izraz kojim mislim o njemu bil bi bloknut barem na 40 godina.

VL
AB
abcabc
22:49 19.07.2023.

Vladajući ne trebaju doći, nek dođu samo ovi iz oporbe pa nek lupetaju koliko hoće i šta hoće - filozofiranje u prazno u režiji drugarice Benčić i one pevaljke Rasplodić, Grmoje i Grbina - jedno te isto, već viđeno nema ništa od njih i njihovog ponovnog cirkusiranja za njihove glasače

VL
SA
sani1
20:31 19.07.2023.

Ma nemoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.