Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARTNERSTVO S SAD-OM
Povratak na članak

Banožić: Jačamo HV opremanjem helikopterima Black Hawk

Banožić je pojasnio kako će se time ojačati personalni kapaciteti što će pridonijeti uporabi i održavanju tih helikoptera koji su od prošle godine u operativnoj uporabi HRZ-a

Komentari 1

VS
vrbe.sadim
06:36 05.10.2023.

Četiri "dobijamo" u sklopu američke naknade za isporučeno Ukrajini, a četiri kupujemo. Kako smo odustali od posjedovanja vojnih transportnih aviona, bilo bi uputno razmisliti o kupnji bar dva Chinooka. Koliko god oni izgledali glomazno i nespretno, nezamjenjivi su pri prijenosu velikih tereta (npr. topnička oruđa) na brda i planine u najkraćem mogućem roku. Naravno, tek nakon što ustanovimo kvalitetan PZO - Mistrali dolaze najkasnije u prosincu, a "srednjoročni" vjerojatno do kraja lipnja iduće godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.