Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLI S NOVCEM

Otkriveno je na koji su način razbojnici raznijeli bankomat na benzinskoj postaji kod Vodica

bankomat
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/8
15.03.2017.
u 10:00

Doznaje se i da su se razbojnici na vodičku pumpu dovezli bijelim "Golfom 3", a u šibenskoj policiji potvrdili su za Hinu kako je tijekom noći u utorak jedno takvo vozilo ukradeno 56-godišnjaku u Šibeniku.

Nakon što je prije desetak dana eksplozijom raznesen i opljačkan bankomat u istarskom mjestu Kaštelir-Labinci, isto se u noći s utorka na srijedu dogodilo na benzinskoj pumpi u Vodicama, gdje su nepoznati razbojnici, upumpavanjem plina u ležište, raznijeli bankomat i odnijeli zasad nepoznat novčani iznos.

 Iz šibensko-kninske policije se doznaje kako su razbojnici, između ponoći i 5 sati ujutro, raznijeli bankomat Euronet na Petrolovoj benzinskoj pumpi u Vodicama, koja u to vrijeme nije bila otvorena.

 Dijelovi bankomata letjeli su i dvadesetak metara uokolo, a neslužbeno se doznaje da je taj uređaj raznesen upumpavanjem plina u ležište.  Naime, na području Europske unije već je neko vrijeme trend raznošenja bankomata upumpavanjem kisika i acetilena, čime se izazove visoki tlak, a to rezultira eksplozijom unutar stroja, nakon čega kriminalci pokupe novac i nestanu.

 Doznaje se i da su se razbojnici na vodičku pumpu dovezli bijelim "Golfom 3", a u šibenskoj policiji potvrdili su za Hinu kako je tijekom noći u utorak jedno takvo vozilo ukradeno 56-godišnjaku u Šibeniku.

 Od zaposlenika pumpe doznaje se kako je na snimkama nadzornih kamera vidljivo da nepoznate osobe dolaze " Golfom" na pumpu te razvlače cijevi spojene na nekakav plinski tank, koje su spojili na bankomat i raznijeli ga. Više detalja bit će poznato nakon očevida šibenske kriminalističke policije. 

 Inače, Istarska policija traga za razbojnicima koji su u noći 6. ožujka izazvali eksploziju te opljačkali bankomat u naselju Kovači na području općine Kaštelir-Labinci. Prema neslužbenim informacijama, eksplodirale su dvije plinske boce, pri čemu je raznesen bankomat, a prilikom snažne eksplozije oštećeni su obližnji kafić i trgovina, dok je novac iz bankomata nakon eksplozije bio razbacan posvuda.

>> Dok se slavila Nova godina, netko je raznio bankomat u sklopu trgovačkog centra

>> FOTO Škrljevo: U eksploziji oštećen bankomat

Ključne riječi

Komentara 3

OS
osica
11:36 15.03.2017.

"svakako otkrijte možda ćete drugima olakšati posao" Svašta, umjesto da otkrivamo kiminalce mi otkrivamo njihove tehnike. rekli bi neki "ma šala, mašala"

BJ
Bjelovar112
12:08 15.03.2017.

osica bravo

Avatar SSG
SSG
10:38 17.03.2017.

. ..Kreće nova obmana Hrvatske HDZ-vlade-pokušaj spašavanja Ivice Todorića preko Podravke što je u apsolutnom većinskom vlasništvu R.Hrvatske. ..P.S.Interesantno je da Podravka u vlasništvu R.Hrvatske nije iskazala želju prije mjesec dana da spasi državnu tvrtku INA-u da otkupi Mađarski dio vlasništva već je izrazila želju da spašava privatnu tvrtku Agrokor od Ivice Todorića. ..ADZ-Plenkoviću-"MALO"STE NAM SM(J)EŠNi. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije