Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska i Hrvati u BiH na meti
Povratak na članak

Banjalučki RTRS objavio zajedničku fotografiju kreatora afere – Avdića, Mektića i Mehmedagića

Navode kako Avdić i Mektić nude samo teorije u toj "ekskluzivi", a bez podastiranja ikakvih službenih dokaza

Komentari 25

Avatar Toni Broo
Toni Broo
21:59 19.03.2019.

Bošnjaci su očajni i patološki ljubomorni na Hrvate. Ljubomorni su na Hrvatsku koju nikada po razvijenosti neće dostići, a posebno lude zbog Pelješkog mosta koji im je uništio bolesne snove o izlazu na more preko hrvatskog Neuma. Zato su najviše nervozni zadnje dvije godine, a Hrvate u BiH mrze jer su složniji, a njihovi krajevi razvijeniji i uređeniji u BiH. Hrvati u BiH kojih nema ni 15%, drže najmanje 30% gospodarstva federacije BiH, a jedni Bošnjaci ništa ne znaju proizvoditi osim mržnje i ljubomore te uvijek u drugima traže krivce za svoju ekonomsku i demografsku propast. Traže Bošnjaci iz svog trokuta Sarajevo-Tuzla-Zenica krivce tko je doveo Mudžahedine i stvorio vehabizam u BiH te poslao u Siriju i Irak preko tisuću Bošnjaka da ratuju za ISIL. Do sad su za to optuživali Vatikan i Ameriku, a sad i Hrvatsku i Hrvate. Muslimanska raja sebe uvijek amnestira od bilo kakve odgovornosti, pa uvijek za podjele i ne funkcioniranje federacije BiH optužuju najviše Hrvate i zaboravljaju da su u svim ubojstvima Hrvata povratnika upetljani uvijek Bošnjaci. Naravno, za Bošnjake i njihove medije su to uvijek nekakvi sporadični ekscesi koji nikakve veze nemaju s bošnjačkim nacionalizmom. Uglavnom, Bošnjaci se ponašaju kao Srbi u Jugi i ove igrice idu na njihovu štetu.

VL
AU
autoritet
21:46 19.03.2019.

Koji je zapravo smisao postojanja te države?

VL
KR
Krkance1
22:40 19.03.2019.

Nahranis sirotinju oni tebe kamenom vesti vize tim talibanima jer nisu vrijedni da zive u Eu neka idu u Banglades Pakistan Afganistan ali problem je sto ih ni te prcije ne zele

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
22:11 19.03.2019.

a vesna pusić,bojan glavašević,vlaho orepić,goran beus richemberg,anto nobilo,ivo josipović,stjepan mesić,vesna teršelič,tihomir blaškić pod stolom po onoj ,,hajde da se malo bolje organiziramo ja već reći put p..im,,

VL
PR
prajdali100
22:00 19.03.2019.

SOA treba do kraja, temeljito i nemilosrdno raskrinkati te smradove.Ovo smrdi po Izetbegoviću i njegovoj bratiji.Mlake i bezvezne Plenkovićeve reakcije, ne samo u ovom slučaju, iritiraju javnost.

VL
ZH
Zlatousti Hrvat
23:29 19.03.2019.

Balisti na sudžukicama dogovaraju teror sa selefijama

VL
DU
Deleted user
00:07 20.03.2019.

bošnjaci je izmišljen izraz.... bosanci, to je svima prihvatljiv izraz.... a po njihovom razmišljanju, onaj tko sebe naziva bošnjakom je kao vlasnik Bosne..... a nije.... Bosna je država Srba, Hrvata i muslimana.... jer- mulimani nisu ništa drugo nego islamizirani kršćani...... U komentaru netko gorekaže da su muslimani ljubomorni na RH... pa i jesu... ali, neka se sjete rata.. PREKO HRVATSKE su dobivali SVU pomoć, a iz Srbije granate u letu..... a sada smo im isti....

VL
KI
kit1772
07:19 20.03.2019.

Mektic je medo bez mozga i samo on moze da izvali ovako nesto. a samo jos vece glavonje od njega mogu u ovako nesto povjeruju. price je toliko suplja da mi je glupo i komentarisat. ko skonta skonta ko ne skonta nece nikad niti im ja mogu pomoci.

VL
CR
cromak
22:56 19.03.2019.

SOA ,BH udarna vijest, Bosnjaci se sele u treci svijet. Prekipilo slusati lazove i klepetane BH novinara koji su skuvani u BH loncu mozda prekuhali pa sada lutaju prazni glava, lagajuci okolo. Tu su nasli partnere u "Republici" genocidnoj slikajuci se sa cetnickim bradonjama koji su im postali zastitari za lopovluk i lazi.

VL
WI
Witman
07:48 20.03.2019.

Čim su nama srbi postali saveznici u bih izgorili smo.

VL
IP
Ivan Pavao III
06:24 20.03.2019.

Autoritet se zapitkuje, koji je smisao postojanja BiH pa mu stoga uzvraćam: Koji je smisao uplitanja RH u političke, gospodarske i drušrvene prilike u međunarodno priznatoj državi Bosni i Hercegovini?!

VL
DU
Deleted user
23:01 19.03.2019.

Nije Komšić znao da je Hrvatska članica EU, a još manje su to znali njiegovi birači. Pa nek se ruši sad. Dayton je bilo razganičenje zaraćenih strana. Znači postavljena je granica. I ako se tri naroda ne budu mogli dogovoriti, nitko ne može prisiliti Srbe da ne traže druga rješenja za sebe, np. pripajanje Srbiji. U siromaštvu se ne može živjeti niti opstati. Zbog toga oficijelna Srbija nikad ne napada Hrvatsku za hrvatsku krajinu. Jer Hrvatska može priznati pripajanje republike Srpske Srbiji i akceptirati veliku granicu Srbije pred nosom. Ne znam koliko muslimani u BiH imaju još mogućnosti nešto ispraviti. Za Hrvatsku je konfederacija nepotrebno opterećenje. Tako da se sve svodi na jedino rješenje koje vidi i SDA a i Turski predsjednik, valjda neka autonomija u Srbiji. Koliko kod muslimani u BiH bili protiv autoputa za Beograd i pripajanje RS sa Srbijom, radi se na tom projektu. Muslimani u BiH si nikad nisu smjeli zatvoriti vrata ka Hrvatskoj, ali sad je tako. Cijelo vrijeme i za rata i ranije, a i danas pregovaraju samo sa Srbijom, s Hrvatskom nisu nikad dolazili u kontakt. Jer imaju strah biti građani drugog reda, a u Srbiji nemaju strah od toga, ako ih se pusti na njihovim prostorima na miru. Za njihovu sudbinu i sve dosadašnje greške je njihova SDA politika kriva.

VL
Avatar dzambo
dzambo
21:52 19.03.2019.

A sta bi ti da ''Herceg-Bosna'' i taj teritorij pripoji se Rvackoj....onda bi bija ''zadovoljan''...kad nije moglo ''na silu i ratom u Rvackoj kad su Srbi ''pripajali'' nek nemoze ni ovima iz Ercegovine....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.