Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđen
Povratak na članak

Bandu za nove pljačke našao dok je čekao suđenje za Finu

Vujić se branio da je bio bez posla, Crnković ne zna zašto je to učinio, dok se Rihter branio da je upao u dugove zbog kocke

Komentari 3

Avatar DucMan
DucMan
21:03 14.07.2011.

Zatvorenika koji ponovi kazneno djelo treba trajno udaljiti iz društva. negdje ih zatvorit i neka doživotno rade nešto korisno.

VL
UT
utvara73
22:17 14.07.2011.

Pa postoji goli otok ali naši političari nemaju afiniteta za njegovu izgradnju jer bi glavni kriminalci loše prošli jer oni se bave unosnim kriminalom potpomognuti visoko pozicioniranim političarima i dužnosnicima koji primaju dio prljavog novca a to svako malo čitamo u crnoj kronici, većina kriminalaca prolazi dobro jer imaju za skupe odvjetnike a pitam se tko im to sve omogućava, zato kriminalci mogu raditi šta god požele a ulaskom u uniju dobiti će još veća ljudska prava i stvarati leglo kriminala

VL
Avatar lolala
lolala
22:49 14.07.2011.

Dobili su za oružane pljačke manje nego li bi dobili da su im našli 2 jointa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.