Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 god. neovisnosti

Bandić, Stazić i nogometaši na alžirskom domjenku

Alžir (1)
Foto: Hassan Haidar Diab/VLM
1/12
06.11.2012.
u 12:59

Alžirska veleposlanica u Hrvatskoj Farida Aïouaze u hotelu Westin priredila je domjenak

Povodom obilježavanja 50-godišnje neovisnosti Alžira, alžirska veleposlanica u Hrvatskoj gđa. Farida Aïouaze u hotelu Westin priredila je domjenak. Uz diplomatski zbor u Hrvatskoj nazočni su bili podpredsjednik sabora Nenad Stazić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, predsjednik mešihata islamske zajednice Aziz Hasanović, savjetnik bivšeg predsjednika Stjepana Mesića Budimir Lončar, Davor Štern te poznati nogometni asovi Tomo Šokota i Silvio Marić kao i slavni arhitekt, Ante Vrban te mnogi poznati iz javnog i političkog života u Hrvatskoj.

Uz tradicionalno izvorno alžirsko vino te alžirsku kuhinju gosti su mogli uživati i u drugim nacionalnim proizvodima koji pripadaju alžirskoj kulturnoj baštini, poput narodne nošnje koju je nosila Veleposlanica Alžira.

Komentara 2

DO
dobravečerhr
18:27 06.11.2012.

Ljubazno molim admina, da li smijem reći da me šraufaju creva kad vidim B. Lončara, čovjeka koji se svim silama borio protiv priznanja nezavisne hr?...

ST
story
17:32 06.11.2012.

Zanima me dali su se na domjenku sjetili masakriranih radnika i njihovih obitelji ili i tu nije važno kada su žrtve Hrvati.Alžirci , sramite se u vašoj sam zemlji bio prije tridesetak godina ,niste se promjenili ništa. Ako su ove pozvane neznalice došle vama na domjenak mogli ste njih masakrirati manju bi štetu učinili Hrvatskom narodu nego što ste pobili hranitelje obitelji koji su se teško borili za egzistenciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije