Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak suđenja

Bandić neće svjedočiti na suđenju u slučaju Fimi media

Suđenje za Fimi media svjedočio Tomislav Dragičeviić (1)
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
08.05.2013.
u 10:19

Danas je svjedočio Tomislav Dragičević koji je objasnio kako mu se Štengl požalio da jedan član uprave radi pritisak kako bi Fimi media dobila posao s Inom. Bila je riječ o Jozi Petroviću.

Tomislav Dragičević, bivši generalni direktor i predsjednik uprave Ine, svjedočio je danas na Županijskom sudu u Zagrebu u nastavku suđenja za aferu Fimi media.

Kazao je da marketinški poslovi nisu bili ono čime se uprava bavila, a da postoje nekakvi problemi vezani uz Fimi mediju čuo je kada mu je za to rekao direktor marketinga Tomislav Štengl.

Dragičević je objasnio kako mu se Štengl požalio da jedan član uprave radi pritisak kako bi Fimi media dobila posao s Inom. Bila je riječ o Jozi Petroviću. 

Kada je Dragičeviću predočen iskaz Marina Barišića, koji je dao u sklopu istrage, u kojem je Barišić izjavio da je na jednom sastanku u vladi, kojem su nazočili Barišić, Sanader i Dragičević, Sanader kazao da bi bilo dobro da Fimi media počne posao s Inom, Dragičević je rekao da se tog sastanka ne sjeća.

Prethodno je kazao da je Sanadera upoznao prije nego što je postao premijer te objasnio da, što se tiče marketinških poslova, uprava o tome nije razgovarala.

Sanaderova obrana odustala je od saslušanja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i bivšeg ministra branitelja Tomislava Ivića, a suđenje se nastavlja 20. svibnja kada bi trebali svjedočiti Hrvoje Vojković i Miroslav Kovačević.

>>Barišićevi odvjetnici zaradili kazne od 5000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije