Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besparica: Gradonačelnik dogovorio obuzdavanje rasta plaća na 1,4 posto
Povratak na članak

Bandić: Neće biti otkaza, a na plaćama ćemo ipak uštedjeti

Može se tumačiti i drukčije – Bandić propustio uštedjeti 22 milijuna kuna! Mogao je, naime, poput Ive Čovića sa sindikatima dogovoriti zamrzavanje plaća u 2010. godini

Komentari 5

DO
doktorica
08:23 11.02.2010.

Neznalica.

VL
VI
Vito
07:46 11.02.2010.

Tog treba smijeniti odmah, a ne sutra. I sam je izjavio da neće raditi ako ga ne slušaju. Zašto tu izjavu niste objavili? Zanimljivo je kako su gradski činovnici dobili ugovor o povećanju plaća za 3,4 % svake godine. Ništaa o tome. Dok u Zagrebu svaki dan ima sve više nezaposlenih, sve više izgubljne pitke vode, ova gamad činovnička sebi sve više povećava plaće. To treba deratizirati, jer je tu izvor zaraze i uništenja grada, sad jasno i javno objavljen i prikazan u puno svijetlu. Nama otimaju 18 % od plaća svaki mjesec, a sebi dodaju 3,4 % svake godine. U isto vrijeme grad propada i sve je više dužan. Ova anketa o Glavašu u zatvoru treba promjeniti u pitanje - treba li milan bandić u zatvor?

VL
OB
-obrisani-
09:26 11.02.2010.

Bandic ce uskoro otici a na njegovo mjesto treba postaviti HDZ kandidata.Komunisti gdje god dodju tu propast zavlada.

VL
VI
Vito
09:30 12.02.2010.

Bandic ce uskoro otici a na njegovo mjesto treba postaviti HDZ kandidata.Komunisti gdje god dodju tu propast zavlada. Sjaši mujo da uzjaši suljjo? Koja je razlika između sdp i hdz? Samo i isključivo slova, sve ostalo je identično. Ili kakoko bi rekli - svi su oni krvavi ispod kože. A ovi čak imaju istu krvnu grupu i negativan RH faktor.

VL
VI
Vito
09:31 12.02.2010.

Zašto Večernjak licemjerno stavlja sliku bandića uz stariju osobu? Što je ona skrivila da ju novinari slikaju s farizejom? Koju poruku šalju građanima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.