Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN STOŽERA

Bandić: 'Ne pratim što se tamo događa, gledam u fontane ispred sebe'

Milan Bandić u Spunku
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
21.05.2017.
u 22:55

Na iznenađenje mnogih samo 20 metara od stožera koalicije 'Zagreb je naš' sa svojim društvom u kafiću sjedi zagrebački gradonačelnik

Na iznenađenje mnogih samo 20 metara od stožera koalicije 'Zagreb je naš' sa svojim društvom u kafiću sjedi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Kada smo ga došli upitati kako to da nije u svom stožeru gdje ga se očekuje i može li išta reći o trenutnim reultatima izbora Bandić je uzvratio da još uvijek ne želi davati izjave i da je tu u privatnom društvu prijatelja.

Milan Bandić u Spunku
1/105

Na naš dodatni upit kako mu se čini atmosfera odmah u blizini njega, u stožeru koalicije 'Zagreb je naš' i kako gleda na njihov uspjeh i rezultat na izborima Bandić je uzvratio: 'Ne pratim što se tamo događa, gledam u fontane ispred sebe', a u tom trenutku uz prskanje vodoskoka u fontanama čula se i glazba iz naše opere Ero s onog svijeta.

Komentara 9

Avatar juricamesko
juricamesko
23:09 21.05.2017.

Miki sad si miran jos 4 godine.nije tebi Mrak dostojan protivnik.

DU
Deleted user
23:07 21.05.2017.

Za dva tjedna će biti dosta depresije kod "Zagreb je njihov" kada izgubi matična Partija. Miki može mirno spavati.

PR
Pravednik1973
23:07 21.05.2017.

Bandić kralj i legenda, ovi ostali zajedno mu nisu do koljena. Jedino apeliram da nas napokon oslobodi pošasti devastacije grafitima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije