Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ja sam bolji!
Povratak na članak

Bandić lovi glasove, Friščić ga želi na listi

K. Markovinović (HDZ) uvjeren je da će Milan Bandić 
ući u Sabor ako se ne aktivira Državno odvjetništvo

Komentari 4

OB
-obrisani-
17:44 14.04.2011.

Ako ova konjusina uđe u Sabor......moramo izvršiti....kolektivni harakiri . ....ispod repa ......na Trgu...........

VL
BZ
Branko Zajec
18:14 14.04.2011.

Bandić i Friščić u koaliciji !!!! Našla krpa, zakrpu. Dva tipa, koja su davno trebali završiti u aleji \"velikana\"- Remetincu. Bajiću, gdje si ? Spavaš li još uvijek ? Zar još uvijek nemaš vremena za Bandićeve \"nepodopštine\" ?

VL
BO
bomba
18:15 14.04.2011.

Rambo Ako ti je do toga onda kreni jer ovi nisu sladunci koji sjede u saboru. Što su to oni učinili za dobrobit svih nas. Ništa. Molim lijepo po toj tvojoj logici davno smo trebali biti ispod repa. MAJMUNE.

VL
KO
komentatorv2
10:28 15.04.2011.

\"Boris Šprem (SDP) kaže da se Bandić kasno probudio kad je riječ o visokim primanjima zastupnika, a da se njegova briga za stvarnost i građane najbolje vidi na ustrajanju da poskupe vrtići u Zagrebu.\" upravo tako. bandićev prijedlog zaista idee na ruku slabije plaćenima i socijalno ugroženijima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.