Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić je na facelifting poslao i vlastiti potpis!

bandić
06.11.2009.
u 18:49

Jednostavnom usporedbom autograma koji je osobno dao za vrijeme kampanje i službenih materijala vidljivo je da je Bandićeva obećanja na plakatima potpisao netko drugi, što nam je priznao i jedan od njegovih suradnika na izborima 2005. godine.

Fotografije kandidata nezadovoljnih vlastitim izgledom često se retuširaju pa građani često ostanu iznenađeni kad uživo vide njihova oronula lica. No Milan Bandić otišao je i korak dalje - injekcijama botoxa, silikonom i grafičkim skalpelom napao je vlastiti potpis.

Na njegovim predizbornim plakatima, u kampanji radnog naslova “Raditi za Zagreb” svi su materijali nosili potpis Milana Bandića - samo što on nije bio djelo njegovih ruku nego mašte grafičkih dizajnera. Jednostavnom usporedbom autograma koji je osobno dao za kampanje i službenih materijala vidljivo je da je Bandićeva obećanja na plakatima potpisao netko drugi, što nam je priznao i jedan od njegovih suradnika na izborima 2005. godine.

Zagrebački gradonačelnik uz to se povremeno služi i trećim potpisom kojim označava službene dokumente, a koji bi i eksperti proglasili nečitkim. Takav je, naravno, potpuno neupotrebljiv za plakate i letke.

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
00:33 07.11.2009.

Gosp.Bandic,jos niste otrcali,zasto cekate?Sto kazete, tribate jos vremena da pokupite sve pare i vratite Zagrebcanima?OK, vratite pare i gubi te se da vas nikad vise nevidimo. FORZA MIREK!!! 7/11.09 11h LISINSKI

OB
-obrisani-
23:03 07.11.2009.

Največi blentavci su u zagrebu.A takvi ih i predstavljaju,te im vladaju.

MU
Muka
19:58 31.12.2020.

Podsjeća me na vidoševića kad se kandidiral za predsjednika. Dobar je to znak, bliži se pad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije