Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARAMARKO Ministar u Dnevnom avazu:

Balkanska mafija bolje povezana od policije

29.11.2008.
u 12:58

Hrvatski ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko upozorio je danas da su balkanske mafije vrlo dobro organizirane te da međusobno surađuju, jednako dobro kao i policije u regiji.

– Dojam je da je mafija bolje organizirana. Međutim, u trenutku kada država odluči pokazati zube, i ako to učini nekoliko država sa svojim sigurnosnim strukturama, onda sam definitivno optimist da mafija gubi, uvjetno rečeno, rat – rekao je Karamarko u intervjuu za sarajevski Dnevni avaz.

Na pitanje znači li to da je regionalna mafija bolje uvezana od policije, Karamarko je rekao:

Ne! I mi smo dobro organizirani. Ponovio je kako nema nikakve dvojbe da je Željko Milovanović ubio Niku Franjića i Ivu Pukanića te dodao da policije još nisu locirale mjesto gdje se atentator skriva.

– Pretpostavljam da je negdje u BiH. Mi vjerujemo u profesionalnost naših kolega u BiH i znamo da su sposobni locirati ga i naći. Očekujemo da će se Milovanoviću uskoro suditi u BiH – rekao je Karamarko te pozvao odbjeglog Milovanovića da se preda.

– Neka se prijavi prvoj mjerodavnoj policijskoj stanici i neka dokaže svoju nevinost – rekao je ministar Tomislav Karamarko.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije