Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Jovanović

'Bahatost nesposobnog ministra Kujundžića postaje nepodnošljiva'

Željko Jovanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
17.08.2018.
u 10:14

Smatra da bi sud časti Hrvatske liječničke komore trebao razmotriti izjave ministra zdravstva Milana Kujundžića

Ne stišavaju se reakcije na (ne)organiziranost hitne pomoći i zdravstvenog sustava u slučaju smrti 21-godišnjeg Mattea Ružića.

Nakon što su članovi MOST-a Božo Petrov i Ines Strenja-Linić tražili ostavku ministra Milana Kujundžića, na što im je on odgovorio kako ''u hrvatskoj medicini znače manje nego ja u poljoprivredi'', u raspravu se uključio i saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović, bivši ministar znanosti, obrazovanja i športa.

On smatra da bi sud časti Hrvatske liječničke komore trebao razmotriti izjave ministra zdravstva Milana Kujundžića o saborskim zastupnicima Strenji-Linić i Petrovu.

Na svojem Facebook profilu objavio je anketu u kojoj je 95 posto ljudi glasalo da ministar Kujundžić treba podnijeti ostavku i napisao: 

"U komentaru legitimnog zahtjeva za njegovom ostavkom koju traži 95% anketiranih i koju su zatražile i kolege iz MOST-a bahati Kujundžić upravo je izjavio da je značaj kolegice dr. Strenje-Linić i kolege dr. Petrova u hrvatskoj medicini manji od njegova (Kujundžićeva) značaja u hrvatskoj poljoprivredi.

Takva sramotna izjava dodatni je razlog da svi u Hrvatskom saboru zatražimo ostavku Kujundžića čija bahatost jest najveća, ali je politička sposobnost da unaprijedi hrvatsko zdravstvo daleko najmanja", poručio je Jovanović.

>> Pogledajte što građani misle o tragediji u Zaprešiću

 

 

Komentara 78

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
10:28 17.08.2018.

A ti si Jovo gori od njega, možeš li uopće zamisliti kakav si i što si ti.

AN
angeorafael123
10:23 17.08.2018.

Kujundjic jest kriv što Jovanovića nije spremio u bolnicu na liječenje i odvikavanje od sotonizma.

Avatar argus100
argus100
10:27 17.08.2018.

Ooo., evo i ovaj etalon bahatosti bacio svoj kamen. Kako predvidljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije