Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUŠEVNA BOL

Bacili bebu u humani otpad – roditelji tuže bolnicu u Dubrovniku

bolnica
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
21.08.2015.
u 14:40

Odvjetnica Ana Tošev: Ovaj je slučaj presedan nespojiv s medicinskom praksom 21. stoljeća

Roditelji djevojčice koja je prošlog ljeta umrla pri porođaju majke u Općoj bolnici Dubrovnik tuže bolnicu za pretrpljenu duševnu bol zbog gubitka bebe čije je tijelo nakon smrti bez njihova znanja bačeno u humani otpad, i za liječničke pogreške za koje smatraju dovele do smrtnog ishoda, piše Dubrovački.hr.

– Doktorica na prijamnom odjelu utvrdila je da je zbog zamućenja plodne vode potreban inducirani porod, pa je rodilja prebačena u rodilište, no ondje su je umjesto liječnika zaprimile babice! – rekla je zagrebačka odvjetnica Ana Tošev, pravna zastupnica majke A. M. i oca S. P. Rekla je da je ovaj slučaj presedan nespojiv s medicinskom praksom 21. stoljeća.

Suđenje bi trebalo početi sredinom rujna.

>> U rodilištu bebu opekli vodom, dobila opekline 2. i 3. stupnja

Komentara 13

L0
luena 01
18:08 21.08.2015.

Nismo mi za Europu ,mi smo za u bizant... Svakim danom sve vise vijesti na koje se covjek zgrozi kod toliko humanosti ,pogotovo medicinske humanosti... Tko zna sto su sve htjeli zataskati.. sramotno i zalosno..

Avatar superhik74
superhik74
15:32 21.08.2015.

Pa zar se mrtva ljudska tijela ne davaju rodbini (roditeljima) da ih pokopaju? Od kada se mrtvaci bacaju u smece? To je nesto novo u "demokraciji" ?

UI
uvijek i sve
16:55 21.08.2015.

Pa šta je vama! Doktori (namjerno kažen doktori, ne liječnici) su tu zbog farmaceutskih korporacija, tj. da bi na šarenim papirićima pisali izmišljena opravdanja za transfere milijardi kuna koje hrvatski radnik uplati u fond za zdravstveno osiguranje, a oni proslijedeede korporacijama. Ljudskost je u sustavu na zadnjem mistu. A za vaše dijete, dragi roditelji: ono će vjerojatno završit u pećima spalionice u Zagrebu jer se nisu uspili izborit da se spaljuje u pećima Cemexa kao pogonsko gorivo. Zasad, jer se Cemex naljutija i odlazi. Meni je stvarno blesav onaj ko ide na sud tražit pravdu, u bolnicu po zdravlje, demokraciju očekuje od političara, ko ima facebook profil i ko se tetovira. - Uvijek i sve za Hrvatsku, a jedinu i vječnu nam Hrvatsku nit za što! -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije