Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUP U SPLITU
Povratak na članak

Bačić: 'Učinili smo Hrvatsku boljom i uspješnijom državom u proteklih osam godina'

Skup u Splitu nije prošao bez incidenata. HDZ nije od gradonačelnika tražio dozvolu za prekoračenje buke, pa su dobili prijavu za remećenje javnog reda i mira

Komentari 6

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
22:15 12.04.2024.

Split ga je bas lijepo primio, vidi se cijene plenkovica vise nego milanovica. Puno veci skup nego opozicije od prije par dana...😁.

VL
Avatar Striborski
Striborski
20:51 12.04.2024.

Ako je tomu tako, zašto smo u tih osam godina izgubili gotovo pola milijuna stanovnika?

VL
BJ
bjmaro
22:02 12.04.2024.

HDZ može biti ponosan na 8 godina vladavine . Nažalost ne provođenje bas nikakve lustracije pokazao se potpuno krivo. Reakcije na Izbor GDO pokazao je da veliki dio oporbe jos uvijek žali za prošlim vremenima zajedno sa velikim dijelim socijalističkihih intelektualaca i dijela mainstream medija

VL
KA
Kapitol
21:40 12.04.2024.

Nista novoga od ovih zna se. Uvijek se hvale bez argumenata.Sigurno im nije za vjerovati.Bilo je dosta -

VL
SL
slavenZadravec
21:32 12.04.2024.

Hrvatska je bgolja i uspješnija, ali gotovo isključivo zbog priključenja EU. To treba priznati kao i pogrešnost ranijih politika koje su bile protiv tog priključenja.

VL
Avatar hadezeovci za Milorada
hadezeovci za Milorada
21:15 12.04.2024.

Boljom za lopove, Pupovca, ilegalne migrante i strane radnike iz Nepala. Za Hrvate nije bolja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.