Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Zagrebu

Izvadio je skalpel i primio ženu za vrat: 'Vikala je upomoć, upomoć!'

policijski auto
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
15.08.2017.
u 19:33

Napadač je pobjegao, ali ga je policija uhvatila

Afganistanac (27), koji je u Hrvatsku deportiran iz Austrije prije 4 mjeseca, završio je na mjesec dana u pritvoru jer je u nedjelju oko 8.15 sati u novozagrebačkim Dugavama bludničio nad ženom (40), pišu 24 sata.

Žena je izašla iz busa u Dugavama, a da je prati azilant primijetila je tek kad je došla pred kuću i otvorila vrata haustora. Rekao joj je da ide kod prijatelja i ona ga je pustila unutra. Izvukao je skalpel i primio je za vrat te joj je gurnuo šaku u usta kako ne bi vikala pa ju pokušao odvući u podrum.

- Spavali smo, kad sam čula vrisak u kući. Mislila sam da je dijete, dok žena nije istrčala iz stubišta. Vikala je: ‘Upomoć, upomoć!’ - rekla je stanarka kuće.

Očevitkinja je rekla da je napadač pobjegao kad je vidio da se skupilo ljudi. Policajci su ga uhitili u Gomboševoj ulici. Imao je 1,6 promila alkohola u krvi.

Ključne riječi

Komentara 44

MA
marelko1
19:47 15.08.2017.

Na HRT-u dolje na traci piše uhvaćen zbog bludnih radnji?!?!?!? Pa halo nije da je sjedio na klupi i dirao se!?!?!? Lik je pokušao silovati ženu, to je pokušaj silovanja!!!! Može biti i Marsovac što se mene tiče gnjida je a novinari još veće gnjide što zbog političke korektnosti umanjuju ono što je pokušao napraviti.

NI
Nikomah95
19:51 15.08.2017.

Nek' Boysi izpendreče svakog kojeg vide na cesti, pa nek' ih "no borders" čuvaju u svojim kućama!

Avatar alien79
alien79
19:58 15.08.2017.

Za to vrijeme Sandra Benčić, Gordan Bosanac, Sara Lalić i ekipa spavaju mirno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije