Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao s ogrebotinom

Avion se srušio na kuće, dječak čudesno izbjegao smrt

pad aviona
Goran Kovacic/PIXSELL
18.03.2013.
u 10:49

Pilot je prije pada signalizirao kontroli leta da ima problema s elektronikom. Posada je pokušala sletjeti nekoliko puta, no bez uspjeha. Gorivo je iscurilo po kućama, srećom, nije se ništa zapalilo.

Dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene u padu privatnog zrakoplova na tri kuće u South Bendu u Indiani. Poginuli i dvije ozlijeđene osobe nalazili su se u avionu, a još je jedna osoba ozlijeđena na tlu.

Dječak, koji se nalazio u jednoj od kuća na koje je pao avion, čudesno je izbjegao smrt, prošavši tek s ogrebotinama na glavi, javlja Daily Mail.  

– Pilot je prije pada signalizirao kontroli leta da ima problema s elektronikom. Posada je pokušala sletjeti nekoliko puta, no bez uspjeha. Gorivo je iscurilo po kućama, srećom, nije se ništa zapalilo – kazao je policajac Philip Trent. Prema prvim informacijama, jedna je osoba u kritičnom stanju i liječnici se bore za njezin život. Uzrok nesreće zasad nije poznat, ali sumnja se na mehanički kvar. Avion je letio iz Tulse, a registriran je na kompaniju Montana. U tijeku je očevid.

 >>Srušio se avion u Kongu, poginulo je sedam osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije