Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Melbourne

Automobilom se zaletio u sedmero školske djece i ženu

Policija - Australija
Reuters/PIXSELL
16.02.2018.
u 10:51

Incident se dogodio kad je skupina djece prelazila cestu na raskrižju u Pakenhamu nakon škole.

Sedmero učenika i žena ozlijeđeni su kad se automobil zaletio u njih u Melbourneu u petak, javili su mediji. Incident se dogodio kad je skupina djece prelazila cestu na raskrižju u Pakenhamu nakon škole, rekla je policija.

Žena u tridesetim godinama prevezena je u bolnicu, a nalazi se u teškom stanju, objavila je bolnica. Svih sedmero djece primilo je liječničku pomoć zbog ozljeda, no svi su u stabilnom stanju.

Muškarac je pješke pobjegao s mjesta događaja prije no što je stigla policija ostavivši automobil na mjestu incidenta. Policija je objavila da traži vozača koji je pobjegao.

Policija - Australija
1/16

Komentara 2

OB
ObrenM
13:06 16.02.2018.

Jos jedan iz plejade ludih.To nema veze sa terorizmom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije