Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZEBRI
Povratak na članak

Automobilom naletio na majku s troje djece i baku: 'Naglo su krenuli prelaziti, nisam uspio zakočiti'

Do nesreće došlo na pješačkom prijelazu pri kojem vozač Mazde nije na vrijeme uspio zaustaviti vozilo te je udario u baku, majku i dvoje od troje djece koji su u to vrijeme prelazili cestu

Komentari 6

JU
juma
17:47 10.09.2019.

"Jedna zena je pala na haubu razbivsi vjetrobansko staklo, a netko je udario u retrovizor koji je polomljen"- sramota je koliko su se ovi pjesaci osilili pa se poput kamikaza iz zasjeda na zebri bacaju na automobile i tako ih ostecuju. Mislim kako bi policija nesto trebala poduzeti, jer ovakvo ponasanje i unistavanje tudje imovine nije dopustivo.

VL
Avatar maxist
maxist
22:08 10.09.2019.

Po opisu svi su na znak start pištolja pojurili naprijed bacajući se po dijelovima -metama na auto oštečujući nedužne dijelove .......

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:39 10.09.2019.

'Naglo su krenuli prelaziti, nisam uspio zakočiti'--- Stari u zatvor. Nailaskom na pješački se smanjuje brzina i prilazi sa oprezom.

VL
LA
larala
18:50 10.09.2019.

nažalost velik broj pješaka se ponaša kao da su sami na cesti i bez imalo pažnje prelaze preko ceste. zebra za njih znači samo hodaj bez da se zaustaviš i pogledaš da li dolazi automobil ili ne. sreća da nema i više ovakvih stvari obzirom da masa pješaka hoda ko muhe bez glave.

VL
LI
liliZG
14:39 11.09.2019.

jel imao naočale na nosu, puno ekipe glumi frajere pa ne žele nositi cvike jer su onda ružni ili moraju priznati da su stari i čoravi...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:08 10.09.2019.

83 god. Taj se ne bi zaustavio ni da ih je vidio kod Selca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.