Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZEBRI

Automobilom naletio na majku s troje djece i baku: 'Naglo su krenuli prelaziti, nisam uspio zakočiti'

Policija - ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
10.09.2019.
u 16:52

Do nesreće došlo na pješačkom prijelazu pri kojem vozač Mazde nije na vrijeme uspio zaustaviti vozilo te je udario u baku, majku i dvoje od troje djece koji su u to vrijeme prelazili cestu

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 10 sati na ulazu u Crikvenicu ozlijeđeno je četvero Poljaka, pišu 24sata.

Do nesreće je došlo na pješačkom prijelazu u Ulici kralja Tomislava.

Prema riječima svjedoka, vozač je bio gospodin u godinama, a svjedocima je rekao da su pješaci naglo krenuli na prijelaz te da zbog toga nije uspio na vrijeme zakočiti

- Kada je automobil udario u pješake jedna žena pala je na haubu razbivši vjetrobransko staklo. Netko od njih je udario i u desni retrovizor koji je polomljen. Vozilo se odmah zaustavilo, a prva pomoć je ubrzo stigla - kazao je svjedok.

Iz PU primorsko goranske su kazali da je "do nesreće došlo na pješačkom prijelazu pri kojem vozač (83) Mazde zagrebačkih registracija nije na vrijeme uspio zaustaviti vozilo te je udario u baku, majku i dvoje od troje djece koji su u to vrijeme prelazili cestu". 

Prema neslužbenim informacijama, troje je dobilo lakše ozljede dok je jedna žena zadobila nešto teže, a radi se o prijelomima. Svi se nalaze u KBC-u Rijeka na Sušaku.

Ključne riječi

Komentara 6

JU
juma
17:47 10.09.2019.

"Jedna zena je pala na haubu razbivsi vjetrobansko staklo, a netko je udario u retrovizor koji je polomljen"- sramota je koliko su se ovi pjesaci osilili pa se poput kamikaza iz zasjeda na zebri bacaju na automobile i tako ih ostecuju. Mislim kako bi policija nesto trebala poduzeti, jer ovakvo ponasanje i unistavanje tudje imovine nije dopustivo.

Avatar maxist
maxist
22:08 10.09.2019.

Po opisu svi su na znak start pištolja pojurili naprijed bacajući se po dijelovima -metama na auto oštečujući nedužne dijelove .......

Avatar Ronin
Ronin
19:39 10.09.2019.

'Naglo su krenuli prelaziti, nisam uspio zakočiti'--- Stari u zatvor. Nailaskom na pješački se smanjuje brzina i prilazi sa oprezom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije