Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA PROMETNA U KNINU

Automobilom naletio i teško ozlijedio dvije pješakinje na pješačkom prijelazu

Radnici - ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELLL
16.09.2022.
u 09:54

Pješakinje su zbog težine ozljeda iz Opće bolnice u Kninu prebačene na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku.

U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19,10 sati dogodila u Kninu teže su ozlijeđene 36-godišnjakinja i 42-godišnjakinja, obje pješakinje.

Do prometne nesreće je došlo na način da 67-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine nije propustio pješakinje koje su se nalazile na pješačkom prijelazu te automobilom nalijeće na njih, obara ih na prednji dio automobila i odbacuje na nogostup. Pješakinje su zbog težine ozljeda iz Opće bolnice u Kninu prebačene na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku.

Vozač automobila će, zbog izazivanja prometne nesreće, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

VIDEO: Poginuli majka, sin i nećakinja, mještani upozoravaju: 'Bilo je samo pitanje dana kad će se dogoditi tragedija'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije