Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Belišća

Dok je sjedio na kolniku, usmrtio ga automobil

Policija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
17.10.2018.
u 14:27

Protiv vozača podnosimo kaznenu prijavu - izvijestila je PU osječko-baranjska

Dok je sjedio na kolniku, na 60-godišnjeg muškarca naletio je automobil i usmrtio ga. Tragedija se zbila u Bocanjevcima kod Belišća, u Ulici Matije Gupca u utorak oko 19 sati.

- Uslijed neprilagođene brzine, 42-godišnjak je prednjim dijelom vozila udario u tijelo 60-godišnjaka koji je, od siline udara, preminuo na mjestu događaja. Protiv vozača podnosimo kaznenu prijavu - izvijestila je PU osječko-baranjska. Zašto je sjedio na kolniku, ostaje nepoznanica.

Komentara 2

BL
bljak007
22:09 16.10.2018.

Automobil usmrtio muškarca???? Čime ? nožem,puškom? Oslobodi nas bože nepismenosti novinara . Očito nije završio ni 4. razred osnovne škole.

QW
Qwertyman
16:01 17.10.2018.

A zašto je sjedio na kolniku??? Kolnik je za vožnju a ne za sjedenje na njemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije