Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gorio na parkiralištu

Automobil u Gajnicama zapalio se pa dva puta eksplodirao: 'Cijeli prednji kraj je nestao'

Zagreb. Automobil u Gajnicama se zapalio pa dva puta eksplodirao
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
02.11.2021.
u 08:15

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je kako je došlo do požara automobila zagrebačkih registracija na parkiralištu u utorak oko 6 sati

U zagrebačkim Gajnicama jutros oko 6 sati zapalio se automobil, a čule su se dvije eksplozije koje su uznemirile građane koji, kako kažu, nisu znali o čemu je riječ.  

– Spremao sam se za posao kad sam čuo jaču eksploziju oko šest sati pa nakon pet minuta još jednu. Nije mi odmah bilo jasno što se događa, no onda su se čule sirene. Auto je gorio na parkiralištu, cijeli prednji kraj je nestao, baš je jako gorio – rekao je jedan od stanovnika za 24sata

– Nakon dva potresa u Zagrebu već sam očvrsnuo pa me ne može više mnogo toga uplašiti. Čulo se poput plinske boce, a ne znate u čijem je stanu i koliko blizu – dodao je.

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je kako je došlo do požara automobila zagrebačkih registracija na parkiralištu u utorak oko 6 sati. U incidentu nitko nije ozlijeđen, a policijski očevid je u tijeku. 

VIDEO Slovenija uvela novo prometno pravilo, kazna za prekršitelje iznosi 300 eura

Komentara 5

MA
maxwell12
10:30 02.11.2021.

Dug je naplacen

OC
OCB
08:22 02.11.2021.

Zapalio se? Hmm

CR
Crafter
10:39 02.11.2021.

Sad kad je Pežo u pitanju, sad je automobil, a inače je BMW, Mercedes....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije