Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična prometna nesreća na Liburnskoj obali u Zadru

Automobil splitskih registracija završio na krovu

prometna
Dino Stanin/Pixsell
31.12.2009.
u 13:34

Automobil splitskih registracija krivo se prestrojio na križanju te je pritom udario u automobil talijanskih registarskih oznaka, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Od udarca je odletio u stablo, od kojeg se odbio te se prevrnuo na krov

ZADAR - Neobična prometna nesreća koja se danas oko 12.40 sati dogodila na Liburnskoj obali u Zadru, kada je jedan automobil splitskih registarskih oznaka završio na krovu, ipak je prošla bez težih posljedica.

Taj automobil splitskih registracija krivo se prestrojio na križanju te je pritom udario u automobil talijanskih registarskih oznaka, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom.

Automobil splitskih registracija je od udarca odletio u stablo, od kojeg se odbio te se prevrnuo na krov. Na mjesto nesreće odmah je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći koje je vozača uništenog automobila prevezlo na Odjel kirurgije Opće bolnice Zadar gdje je, kako neslužbeno doznajemo, utvrđeno da nije ozlijeđen.

 Na mjestu nesreće još uvijek traje policijski očevid, tako da službenih informacija o okolnostima događaja još uvijek nema.

 

Komentara 1

IZ
izbrisan
17:40 31.12.2009.

Ma za to su krive splitske registarske oznake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije