Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kružnom toku

Autom udario i teško ozlijedio motociklista

Hitna i policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
08.05.2014.
u 13:03

Do nesreće je došlo kada je 21-godišnji vozač osobnog automobila, krećući se kružnim tokom između ulica Kudeljarska-Vinkovačka-Gospodarska zona, skrivio nesreću

U vukovarskim kružnim tokovima jučer je došlo do još jedne prometne nesreće. Ovaj put teške tjelesne ozljede zadobio je 52-godišnji vozač motocikla iz Borova.

Do nesreće je došlo kada je 21-godišnji vozač osobnog automobila, krećući se kružnim tokom između ulica Kudeljarska-Vinkovačka-Gospodarska zona, skrivio nesreću. Prema navodima policije razlog nesreće je neoprezna vožnja i promjena prometne trake kada je udario u motocikl.

>>Vozio sa 2,07 promila pa pregazio djevojčicu!

Komentara 2

D6
duda_66
13:24 08.05.2014.

Na oba kružna bi trebala policija 24 sata biti,to je strašno kako pojedini vozaći sjeku trake,i ugrožavaju druge .

GO
gogs0302
13:34 08.05.2014.

Još jedan bezobzirni vozač. Pijani Mačešić/one2play/ prošao na crveno i usmrtio mladog motociklistu. Mačešić je već imao 35 prekršaja, a mladić ni jedan. Osuđen je na 2 god.- a min.je 3. Ni 2 god.od nesreće nije u zatvoru- "loše mu je", Kolika bi kazna bila da to nije napravio Mačešić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije