Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera u zagrebu
Povratak na članak

Autom punim heroina bježao policajcima i četvoricu ozlijedio

Na zagrebačkim se ulicama odigrala prava policijska potjera. Jedan je policajac teže ozlijeđen.

Komentari 24

AN
Antiflašist
13:02 24.11.2010.

U Americi bi imao jedno 60-tak metaka u sebi.

VL
AB
abendblatt
18:34 24.11.2010.

Opet ova M. Zrinjski, \"Auto pun heroina\", 193 grama, sad bih jos volio znati dali je heroin bio u jakni, u djepu od hlaca ili se nije mogao zatvorit prtljaznik od tako velike kolicine, zatim koliko je vozio na sat, u gradu, drugarice Zrinjski nadopunite \"VAS Clanak\".

VL
OB
-obrisani-
12:25 24.11.2010.

Autom punim heroina !!! Koliko Heroina 100,200,300kg ili više ???

VL
DR
dreamteam
13:12 24.11.2010.

Ocaj od novinara. Auto pun heroina a ono vrecica od 20 deka. Policajac tesko ranjen....Imao je slomljen prst. Meni se cini da ovi policajci neznaju raditi njihov posao. Kad su vec znali da dila drogu,van iz auta razkrizene ruke ii noge premetacina odjece i auta i nista im se nebi dogodilo.

VL
OB
-obrisani-
13:24 24.11.2010.

20 policajaca love 193 grama droge HAHAHAHAHA BRAVOOOOO! I to je PUNI auto droge???? Sada mi je jasno zasto u zadnjih 2 godine na ulici nisam vidio policajca. Sada mi je jasno zasto nas svaki dan UBIJAJU klinci od 7 7 ujutro do 23 navecer sa svim mogucim vrstama petarda a da im niti jedan policajac ne priđe , niti se pojavi u blizoj i daljoj okolici. PRESTRASNO!!! Ispada da policija uvijek ima nekog vaznijeg posla od osiguravanja reda i mira i zastitu građana od stresa. I nemojte reci da ih samo treba pozvati jer smo ih zvali i zvali i nitko se nije pojavio!!! U najboljem slucaju prođe auto patrola na sto klinci umru od smijeha.

VL
DU
Deleted user
13:25 24.11.2010.

Ja pa to je teški kriminalac. A baš me zanima zašto tako ne hvataju one koji godinama uvoze drogu na naše tržište, pa im se nitko ne baca pred haubu auta. Zašto uvijek ima droge u hrvatskoj. Jer kada treba nekog političara diskvalificirati, onda o njemu znaju sve i kada je mlatio ženu i kada se olakšao u WC-u.

VL
SN
sneacker
13:29 24.11.2010.

Eto kako novinari sire dezinformacije. PUZ je izvijestila da se osnovano sumnjalo da 35-godišnjak u osobnom automobilu prevozi veće količine opojnih droga... Kako ste samo iz toga uspjeli izvući PUN AUTO heroina nije mi jasno.

VL
VI
vidimškoj
13:29 24.11.2010.

super,za paketić droge ovakva akcija a za ukradene miljarde ............................

VL
SN
sneacker
13:40 24.11.2010.

dreamteam je napisao/la: Kad su vec znali da dila drogu,van iz auta razkrizene ruke i noge premetacina odjece i auta i nista im se nebi dogodilo. ---------------------- A što misliš što su oni pokušavali? :P

VL
DR
dreamteam
13:46 24.11.2010.

sneacker A što misliš što su oni pokušavali? :P --------------------------------------------------- Da bas, pokusavali:-)

VL
PK
puši kurac
13:56 24.11.2010.

a jadni. kak su onda ova trojica ozlijeđena kad je ovaj junak teško ozlijeđen sa slomljenim prstom? da njima možda nije prašina u oči ušla?

VL
AU
Augustiner
13:51 24.11.2010.

alternativac@ Da je kojim slučajem policijsko, baš policijsko obojano vozilo stalo pokraj skupine djece i postupalo prema njima...danas bi čitali kako su zli policajci maltretirali jadnu dječicu, jednog su odmah pojeli, drugog stavili pod ruku za stavit u duboko pa će ga jest tijekom zime!!! Policjski službenici mogu samo u iznimnim situacijama postupati prema djeci....ja bih najviše volio da takvoj skupini priđu dvije policajke civlu, odvedu dječicu u policijsku postaju i sa smješkom na licu sašiju takvu kaznu roditeljima da moraju uzet kredite!!! Problem našeg naroda je zaborav...Hrvati zaborave šta su jučer jeli...pa tako zaborave i onomad postupanje policajca iz Dubrovnika, kojemu je stranac, ironija...ali stranac prijavio oštećenje(šaranje sprejom) zaštićenog spomenika od strane \"malene i nevine djevojčice\", čija mama je češala minđu u trafici i nije imala pojma da joj dijete šara po svjetski poznatim spomenicima...naravno to jeprijavio stranac jer smo mi Hrvati imuni na takve stvari.... Kod nas možeš uništavat sve oko sebe, osim kad uđeš u moje dvorište, onda se traži rakcija države....mi smo licemjeran narod.... Problem petardi leži u RODITELJIMA, odgoju i prodavačima.....a ne toliko u policiji....problem je što mi Hrvati ne rješavamo probleme u samoj srži, već očekujemo da sve probleme rješava policija, od egzorcizma, obiteljskog nasilja, problema alkoholizma, pa do pubertetskih izljeva gnjeva...a tolike slne institucije pune magistara, doktora, svezandara.....gdje su oni....???

VL
OB
-obrisani-
13:53 24.11.2010.

Ja pohvalio pliciju,a admin me izbriso.Da to ovaaj vozač nije išao možda prema Večernjakovom neboderu,pa se morao vratiti u Radničku,jer preko Trnja je teško proći.

VL
AU
Augustiner
14:00 24.11.2010.

Da se mene pita također bi takvim skupinama razularene djece s petardama istovremeno pristupala skupina u slijedećem sastavu: Policajci zaduženi za maloljetničku delikvenciju, odvjetnik, dječji psiholog, djelatnici hitne pomoći, renomirani pedijatar, svećenik, tri klauna koja će zabavljati djecu u policijskoj postaji, pokretni mcdonalds, dvije - tri tete iz vrtića, pokretna igraonica i čitaona...e onda slijedi poziv roditeljima.....a onda kazna i naplata troškova za svu ovu hrpu ljudi koji služe da dijete nebi dobilo psihički slom, ne bude ozlijeđeno, gladno, ozeblo....da bude zabavljeno.....

VL
MI
mirjana7
14:17 24.11.2010.

Banjavčićeva a ne Banjčevićeva toliko o pismenosti novinara

VL
AS
asper
14:19 24.11.2010.

Sad je gadno nastradao! ne bih se začudio da ga sud kazni s tri tjedna uvjetno i doživotnim oduzimanjem članske iskaznice Znanstvene knjižnice u Zagrebu!

VL
OB
-obrisani-
15:20 24.11.2010.

Ozlijeđeni policajci zbrinuti su u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen jedan policajac kojemu je slomljen prst, a lakše su ozlijeđena tri policajca. hahahha, ovi u vecernjaku su isti debili kao i oni u jutarnjem, kakk moze neo biti teze povredjen ako mu je slomljen samo prst, cobani idite da cuvate ovce, bolje i to da radite nego sto pisete gluposti, barem ce te biti od neke koristi na livadi

VL
SN
snovak45
15:38 24.11.2010.

U Engleskoj bi za napad na tri policajca glatko odsjedio 10 godina i toliko bi i ovaj zagrebački kaskader trebao dobiti. Ali, što kaže prethodnik: bit će kažnjen oduzimanjem članske iskaznice za znantvenu knjižnicu...

VL
AU
autoritet
15:53 24.11.2010.

Švercere odmah treba ustrijeliti, a ne da se policija izlaže opasnosti!

VL
FE
Felicijen
16:26 24.11.2010.

Sad će nastradati jer se vozio po tramvajskoj pruzi !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.