Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Autocestom jedan pijan vozio u suprotnom smjeru, a drugi na - biciklu

suprotni smjer
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
06.07.2016.
u 10:31

Nakon što je 51-godišnjak sustignut, alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,32 promila

Sisačka policija uhitila je 51-godišnjeg vozača osobnog automobila sisačkih registracija koji je jučer oko 19 sati vozio nedozvoljenim smjerom na autocesti A11 Zagreb – Sisak.

On se na autocestu uključio na naplatnoj postaji Lekenik te se dva kilometra kretao kolničkim trakom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera. Nakon što je sustignut alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,32 promila te je uhićen i do otrežnjenja zadržan u policijskoj postaji.

Istoga dana, oko 10.30 sati, na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac policija je zatekla 48-godišnjeg bugarskog državljanina koji se autocestom vozio biciklom. Zbog toga je zaradio obavezni prekršajni nalog.

>> Na autocesti od Karlovca prema Zagrebu vozio u suprotnom smjeru

Komentara 3

DA
dario2612
11:01 06.07.2016.

Jel ovaj s biciklom platio cestarinu ?

OB
ObrenM
13:35 06.07.2016.

Kada bakica na trznici nema papire za robu koju prodaje svi njeni podatci su promptno izneseni u javnost, a ovaj pijani potencijalni ubojica ima podatke, koji se kriju.Sramotno novinarstvo i "zakoni", koji to omogucavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije