Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD ZAPREŠIĆA

Autobusom pretjecao automobil, poginula vozačica Jeepa

Nesreća
Foto: JVP Zaprešić
1/2
28.10.2018.
u 17:20

Autobus se od udarca zanio, prešao u suprotan trak i udario u Jeep koji je vozila 45-godišnjakinja

Žena (45) iz automobila je poginula, a vozač autobusa (64) i dijete – putnik ozlijeđeni su u subotu u sudaru dvaju automobila i autobusa pokraj Zaprešića, prenose 24sata.

Prema očevidu, 64-godišnjak je autobusom pokušao obići Volkswagen Caddy. Nije uspio te ga je u povratku u trak udario i izbacio s ceste.

Nesreća
1/9

Autobus se od udarca zanio, prešao u suprotni trak i udario u Jeep koji je vozila 45-godišnjakinja. Preminula je na mjestu.

VIDEO Prometna kod Zaprešića

 

Komentara 54

IG
Igi125
18:25 28.10.2018.

Može biti da je uzrok ove još jedne u nizu tragedija to da je vozac autobusa krivo procjenio brzinu svog vozila i vozila koje je pretjecao a može biti i ono što se dosta cesto događa da vam vozac vozila koje pretjecete doda gas i ubrza. To je inace odlika vozaca osobnih vozila koji kilave sve dok ih ne zapocnu pretjecati puno veca vozila pa tada naglo dobe sposobnost brže vožnje. Osobno svako malo doživim da me vozaci osobnih vozila pretjecu na zavojima, preko pune crte a kako upravljam teretnim vozilom nije mi jasno što je u glavama tih ljudi da idu tako riskirati i u biti pretjecu na sljepo. Također je riskantno voziti i po autocestama jer opet dosta vozaca osobnih i ponekad kombi vozila prilikom pretjecanja koristi i pola desne trake tako da mi za dlaku ne ostave retrovizore na boku koliko blizu prođu.

Avatar comandante
comandante
17:29 28.10.2018.

ma bravo majstore... samo ti pretječi autobusom... nema kazne za ovakve bolide, 64 godine!!!! šta reći

DU
Deleted user
18:13 28.10.2018.

Strasna tragedija, A kakav ce to tek vozac biti sa 67 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije