Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na poslu

Autobus u garaži prikliještio automehaničara i probio zid

Promet, nesreća (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/8
04.10.2010.
u 15:32

Već je popravio autobus, ali je zatražio da ga vrate natrag. Zbog nečega autobus se nije zaustavio...

Tragedija kakva se u Prometu, splitskome javnom prijevozniku, ne pamti! Automehaničar D. P. (64) poginuo je oko 13.30 sati na svome radnom mjestu, u Prometovoj garaži.

- Popravljao je pregibni autobus kao što to radi svaki dan. Radio je na stražnjem kraju vozila, već je bio gotov, ali je zbog nečega tražio da mu ga vrate natrag da ga još jednom pogleda. Ne znam ni kako niti zašto, autobus se nije zaustavio, već ga je prignječio uza zid koji je također probijen - rekao nam je jedan od šokiranih radnika kojega smo zatekli u blizini garaže u kojoj je trajao očevid.

- Vjerojatno su kočnice popustile. Vozač je tragediju očajno podnio, u šoku je. Teško će se ikada i on oporaviti - komentirao je drugi zaposlenik u Prometovoj garaži.

Odmah nakon tragedije pozvana je Hitna pomoć, međutim nesretni je radnik preminuo prije njihova dolaska.

- Dogodine je trebao otići u mirovinu. Kakva tragedija! - kazali su njegovi kolege. Cijeli svoj radni vijek proveo je u Prometu. Na mjesto tragedije odmah je došao dogradonačelnik Jure Šundov i ponudio pomoć.

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:37 04.10.2010.

SPLIT - Teška nesreća dogodila se u 13.40 sati u garaži na Brdima. Prema prvim informacijama, autobus Prometa koji je bio na servisu iz zasad nepoznatog razloga pokrenuo se i udario u radnika i na mjestu ga usmrtio. .................................................................. Treba videti život Tog nesretnika. Tako je to kad se sa Djavolom tikve sade. Mnogo smrtnih slučajeva u zadnje vreme po Hrvatskoj.Treba samo pogledati crnu kroniku Skupili se crni oblaci i djavo dolazi po svoje. Hrvatska je postala Horor zemlja.

CU
cunt
17:14 04.10.2010.

Automehaničara splitskog Prometa ubio autobus u garaži ja se nadam da će taj autobus dobiti doživotnu...

21
21Century
18:08 04.10.2010.

Sastavit će zapisnik i svak na svoju stranu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije