Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedno dijete lakše ozlijeđeno

Drama kod Čazme: Autobus pun osnovnoškolaca sletio u jarak

Izvanredna vijest
Vecernji.hr
04.03.2024.
u 14:40

20-tak djece bilo je u autobusu, doznajemo od policije, te na sreću nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, dok je jedno dijete još uvijek u obradi.

U mjestu Siščani kod Čazme autobus pun djece izletio je s kolnika. Kako obavještava policija 20-ak osnovnoškolske djece bilo je u autobusu te na sreću nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, dok je jedno djece još uvijek u obradi. Radi se o lakšim ozljedama. Naime bus nije vozio velikom brzinom, a po djecu su ubrzo došli roditelji. 

Prema riječima vozača, do nesreće je došlo jer je izbjegavao vozilo koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera. "Došlo je došlo nagibanja vozila i slijetanja u putni jarak", potvrdili su iz policije. Dodaju kako su je na mjesto nesreće brzo stigla Hitna pomoć, no srećom nije bilo potrebe za ozbiljnijim intervencijama.

Policija obavlja očevid, a više informacija znat će se nakon što dovrše posao.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marijanka
15:18 04.03.2024.

Pa da izbjgnes budalu pa nastradas ti sa djecom.Pojedini vozaci su totalni kreteni.Svako dobro vozacu autobusa i djeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije