Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolivija

Auto upao u pukotinu u stijeni: Troje poginulih i troje ozlijeđenih

auto u stijeni (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
14.09.2011.
u 10:30

Taksi koji ih je prevozio naletio je na kamen te mu se probušila goma. Vozač je izgubio nadzor nad vozilom nakon što je pukla guma te sletio s ceste. Vozilo je upalo u pukotinu na stijeni na visini od 180 metara.

Nakon što su slavili cijele nedjelje jer je momčad za koju navijaju pobijedila u nogometnoj utakmici, šest prijatelja Bolivijaca u ponedjeljak rano ujutro krenulo je kući. Na povratku su doživjeli tešku prometnu nesreću na autocesti iz El Alta za La Paz.

Taksi koji ih je prevozio naletio je na kamen te mu se probušila guma. Vozač je izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo s ceste i upalo u pukotinu na stijeni na visini od 180 metara, piše La Razon.

Poginuli su Cean Tórrez (23), Gustavo Suxo (22) i Viviana Chayna Silva (23) dok su Victor Callisaya Apaza (31), Noelia Eugenio Silva (23) i vozač Alberto Sánchez (24) ozlijeđeni.

S obzirom na mjesto na kojem se nesreća dogodila, spasioci nisu imali lagan zadatak. Slaba vidljivost također im je otežavala prilaz unesrećenima koji su ih dozivali u pomoć. Inače, jedan od preživjelih pozvao je pomoć.

Preživjeli vozač Alberto Sánchez ustvrdio je da nitko od sudionika nesreće nije bio u alkoholiziranom stanju.

Komentara 2

DR
drug
10:41 14.09.2011.

Alberto Sanchez iz Ivankova... Dobar covjek

OB
-obrisani-
16:35 14.09.2011.

pa dajte ljudi sredite te ceste malo... kod nas se povremeno mogu povoljno nabaviti lijevi stupići... a onda samo treba malo pričekati pa se dobiju desni stupići za bagatelu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije