Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD KARLOVCA

Nastavlja se potraga za drugom osobom iz Golfa koji je sletio u Dobru

U slijetanju automobila u rijeku Dobru smrtno stradala jedna osoba
Foto: Kristina Štedula Fabac/PIXSELL
1/4
02.10.2017.
u 09:05

Rijeka je na tom mjestu duboka više od tri metra i jako je brza tako da se ne može od automobila vidjeti ništa osim guma. Što se dogodilo, ne znamo, ali povezali smo taj nesretan događaj s bukom koju smo čuli oko 4.30 ujutro, rekao je mještanin Zadobarja

Karlovačka policija i ronioci od jutra ponovno pretražuju rijeku Dobru i okolno područje u naselju Tomašnica kod Karlovca, kako bi pronašli i drugu osobu koja se nalazila u automobilu koji je sinoć izvučen iz Dobre. 

Kako su priopćili iz PU karlovačke, jučer se na cesti u naselju Tomašnica dogodila prometna nesreća u kojoj je vozač srebrnog golfa karlovačkih tablica izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je vozilo završilo u nabujaloj Dobri.

U potrazi za poginulima, krenuli su u potragu jučer poslijepodne poslije 15.30, a oko 22 sata izvučen je automobil u kojem je bio 23- godišnji mladić, putnik u vozilu. S obzirom na to da je pao mrak, a Dobra je bila metar i pol viša od uobičajenog vodostaja zbog puštanja brane s obližnje hidrocentrale, potragu za vozačem sinoć nisu mogli završiti. 

Neslužbeno doznajemo da je najvjerojatnije riječ o mladićima koji žive na ozaljskom području, a koji su se vraćali iz noćnog izlaska. 

U slijetanju automobila u rijeku Dobru smrtno stradala jedna osoba
1/10

– Sin mi je poslije ručka, oko 15.30 krenuo uz obalu Dobre na ribolov, ali ubrzo se vratio i rekao da mu se čini kako vidi kotač automobila da viri iz nabujale rijeke. Inače, Dobra je i metar i pol niža no što je sada jer je dignuta brana na obližnjoj hidroelektrani. Rijeka je stoga na tom mjestu duboka i više od 3 metra i jako je brza, tako da se i ne može od automobila vidjeti ništa osim guma. Što se dogodilo, ne znamo, ali povezali smo taj nesretan događaj s bukom koju smo čuli oko 4.30 ujutro. Probudio nas je neki udarac, ali kada smo izišli vidjeti što se događa, ništa nismo vidjeli – rekao nam je jučer mještanin Zadobarja, mjesta s druge obale Dobre.

Ubrzo po dolasku policije i ronilaca, mještani oba naselja uz Dobru, Zadobarja i Tomašnice okupili su se oko ceste na kojoj su vidljivi tragovi guma. Vozač automobila najvjerojatnije je izgubio kontrolu nad vozilom s obzirom na to da trag vrluda s jedne na drugu stranu i završava na obali, pa se pretpostavlja da se auto prevrnuo i pao u rijeku.

Ova je cesta prometna vikendom u noćnim satima budući da mladi njome idu u noćne izlaske u Karlovac.

Komentara 4

CA
calcaneus
21:50 01.10.2017.

To je most iz filma Tko to tamo peva

IL
ilijan1a
20:35 01.10.2017.

Kakav je to prapovijesni most, tko preko toga još vozi

Avatar Observer
Observer
19:58 01.10.2017.

Novinarka tvrdi da je ribic ugledao potonuli auto u Mreznici a policija i HGS pretrazuju Dobru ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije