Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILA GA DA UMRE

Australka osuđena na desetljeće iza rešetaka: Pregazila je biciklista jer joj je pokazao srednji prst

Ilustracija
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
29.11.2021.
u 09:01

McAuley se navodno u posljednjih 10 godina hvalila prijateljima i obitelji kako je ubila biciklista, a danas je na Vrhovnom sudu u Brisbaneu priznala krivnju po manjoj optužbi za ubojstvo iz nehata

Vozačica koja je namjerno pregazila biciklista i ostavila ga da umre kraj ruralne ceste u Australiji 2012. godine osuđena je na desetljeće iza rešetaka. 

Joanne Marie McAuley razljutila se kada joj je biciklist Shui Ki Chan pokazao srednji prst. Lovila ga je po cesti, a kasnije tvrdila kako ga je samo htjela prestrašiti te kako ga je udarila jer nije mogla kontrolirali vozilo, piše The Guardian

Biciklist, 25-godišnjak, vraćao se kući iz smjene u obližnjem restoranu. Njegovo je tijelo pronađeno jutro nakon incidenta, a obdukcijom su kao čimbenici smrti identificirani gubitak krvi i hipotermija.

Tužitelj Clayton Wallis ustvrdio je kako je policijska istraga bila neadekvatna te kako je zbog toga toliko vremena prošlo do presude.

McAuley se navodno u posljednjih 10 godina hvalila prijateljima i obitelji kako je ubila biciklista, a danas je na Vrhovnom sudu u Brisbaneu priznala krivnju po manjoj optužbi za ubojstvo iz nehata. Nakon što je osuđena na 10 godina zatvora, krenula je jecati u sudnici te ju nije htjela napustiti pa su je izveli službenici. 

VIDEO Incident u Međimurju: Maloljetnica (16) sjekirom nasrnula na socijalne radnice, oštetila službeno vozilo

Ključne riječi

Komentara 2

RE
reborn
11:29 29.11.2021.

Zašto je jecala u sudnici? Da li zato jer je spoznala dubinu i besmisao svojeg zločina, ili zato jer misli da joj sudac/sutkinja nemilosrdno i bezrazložno dokida njezino pravo na slobodu?!?

LA
lajh1985
18:11 30.11.2021.

Amaterka...da je to kod nas i tako jecala dobila bi par godina....Kao ona babuskars u Samoboru sto pogazila dijete sa smartom majci pred ocima pa jecala i eto smanjenja kazne jel je kao stara pa da ne bude do kraja smrti u zatvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije