Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovo i srbija

Ashton čeka službeni odgovor Beograda na prijedlog Bruxellesa

Catherine Ashton (1)
Reuters/Pixsell
08.04.2013.
u 14:57

Aleksandar Vučić danas je najavio kako će Beograd zatražiti nastavak dijaloga, ali neće ništa potpisati

- Visoka predstavnica Europske unije Catherine Ashton čeka na službeni odgovor i objašnjenja Beograda na prijedloge iznesene na posljednjoj rundi dijaloga s Prištinom i na temelju toga će se dalje postupiti - rekla je danas u Bruxellesu Maja Kocijančič, glasnogovornica visoke predstavnice odgovarajući na novinarski upit hoće li biti nastavka dijaloga obzirom da je Vučić danas najavio kako će Beograd zatražiti nastavak dijaloga, ali neće ništa potpisati \"jer neki jasniji prijedlog sporazuma i nije ponuđen\", javlja agencija Beta.

Na zamolbu da objasni hoće li visoka predstavnica u ovoj situaciji organizirati novi sastanak, iako je izjavila kako službenih rundi dijaloga neće više biti, ili će staviti do znanja tko je krivac za neuspjeh, Maja Kocijančič je rekla kako \"ne može nagađati s nečim što se još nije dogodilo\" jer \"prvo moramo vidjeti službeni odgovor Beograda i službeno objašnjenje, a onda ćemo odlučiti što ćemo dalje činiti\".

>> Većina za EU, ali protivnici su jaki – Nikolić i Crkva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije