Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESMISLENI TUNEL

Apsurd iz Omiša završio na BBC-u: 'Poreznici su bijesni'

Tunel u Omišu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.07.2018.
u 18:37

BBC je članka objavio nakon reportaže na RTL-u

Nedovršeni tunel u Omišu koji ne vodi nigdje završio je na stranicama BBC-a. Tunel koji viri iz planine probijen je prije nekoliko godina i od tada radovi stoje zbog čega porezni obveznici bijesni.

BBC je članak objavio nakon reportaže na RTL-u. Pišu kako je tunel dug 1471 metar te da je projekt koštao 280 milijuna dolara i trebao je riješiti ogromne gužve u gradu.

Navode i izjavu gradonačelnika Ive Tomasovića koji nakon turističke sezone najavljuje natječaj za izgradnju mosta koji bi spajao tunel i cestu D70.

Pogledajte i galeriju: Ogroman Perišićev dres u Omišu

Tunel u Omišu
1/13
Ključne riječi

Komentara 14

AN
Android
19:48 28.07.2018.

Dakle, trebalo je najprije napraviti most pa onda pristup istome?? Po meni je sramota samo to što je kompletna izgradnja obustavljena.

Avatar Mi sami
Mi sami
18:48 28.07.2018.

Napišite samo naziv građevinske firme koja je izvodila radove i ime njenog vlasnika i sve će biti jasno. Da nije Skladogradnja iz Splita?

Avatar Celzijus
Celzijus
21:34 28.07.2018.

E sad, jel su bijesni poreznici (naslov) ili porezni obveznici (tekst)? Pismenost karakteristična za ovaj srbijanski portal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije