Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNO CITIRANJE
Povratak na članak

AP nije naveo da je koristio Obzor kao izvor priče o stealth fighteru

Obzor je 15. siječnja objavio članak "Neevidljivi 'Srbin'", a AP "Američka tehnologija u novom kineskom nevidiljivom lovcu".

Komentari 3

DU
Deleted user
19:44 23.01.2011.

pa valjda ih znate tužiti, za to se dobivaju dobri novci.

VL
Avatar Jack_Bauer
Jack_Bauer
20:59 23.01.2011.

A hebote s ovim srbima samo problemi. Prvo su zapoceli prvi svjetski rat, a onda i drugi koji je nastao zbog prvog, pa domovinski rat, pa rat u bosni i na kosovu... Kako stvari stoje bit ce krivi i zaa treci, ide im to jako dobro. braco srbi u cemu je vas problem?

VL
B6
Booyaka 619
11:56 24.01.2011.

To je tzv. \"copy/paste\" novinarstvo nepismenih i polupismenih novinara. BTW,ne kaže se \'reverzibilno inženjerstvo\', nego obrnuti inženjering... Toliko o \"pismenosti novinara\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.