Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu HNS-a

Ramljak i Vrdoljak zajedno u kafiću: 'Bila je to prijateljska kava'

Ante Ramljak i Ivan Vrdoljak
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/Igor Kralj/PIXSELL
27.06.2017.
u 18:17

Razgovarali su i o gospodarskoj situaciji u Slavoniji jer povjerenik Ramljak odlazi u obilazak Agrokorovih poljoprivrednih kompanija, poručili su iz Agrokora

U kafiću nedaleko od središnjice HNS-a kavu su popili izvanredni Vladin povjerenik Ante Ramljak i donedavni šef HNS-a Ivan Vrdoljak, pišu 24 sata.

Postavilo se pitanje traži li Vrdoljak novi posao jer je najavio odlazak u privatni sektor, no izvanredni povjerenik to je opovrgnuo.

- Bila je to prijateljska kava dvojice ljudi koji su dugo bili suradnici. Razgovarali su i o gospodarskoj situaciji u Slavoniji jer povjerenik Ramljak odlazi u obilazak Agrokorovih poljoprivrednih kompanija - poručili su iz Agrokora.

Vrdoljak nije odgovarao na poruke i pozive. Njih dvojica se inače poznaju jer je Ramljak bio u Centru za praćenje investicija kad je Vrdoljak postao ministar gospodarstva 2012. u Vladi Zorana Milanovića. Iz tog vremena mu je Ramljak pomagao oko određenih projekata.

Komentara 9

AR
aristip
20:01 27.06.2017.

Nakon ovoga sastanka siguran sam da niti jedno državno tijelo neće pokazati zanimanje za provjeru koji subjekti će biti prioritetno namireni od strane trgovačkih društava koja su pod "izvanrednom upravom".

PU
Pukovnik
18:55 27.06.2017.

AGROKOR je magnet za lopove. Iz trulog lesa hijene poput Mrsica i Vrdoljaka kidaju sebi zadnje komadine mesa. Nakon sto su se "privatizacijski" lavovi dobro najeli sad smije i smrdljiva stoka sitnog zuba. Uvjet je samo "omerta" (zakon sutnje u Mafiji) i da se kosti moraju pojesti da ne ostanu dokazi. Bjeloglavi supovi poput Plenkovica, Seksa, Marica, Dalicke i Bozinovica stite gozbu iz zraka.

PA
patrizia
19:52 27.06.2017.

Hoće Vrdoljak uvaliti razdjelnike u svaku Konzumovu poslovnicu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije