Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE KOTROMANOVIĆ

'Sustav domovinske sigurnosti je pao na prvom koraku'

Ante Kotromanović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/9
18.07.2017.
u 14:58

Nezadovoljna je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Bivši ministar obrane Ante Kotromanović prokomentirao je danas situaciju oko požara koji su proteklih dana gorjeli u Dalmaciji.

- Sustav domovinske sigurnosti je pao na prvom koraku - rekao je Ante Kotromanović za N1 televiziju.

Nezadovoljna je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

- Smatram da je vojska mogla ranije izaći na teren...iako nisu obučeni i nemaju opremu kao vatrogasci radi se o požaru takvog opsega da je bila potrebna svaka ruka - rekla je Grabar-Kitarović.

Ante Kotromanović
1/38

 

Upitana je li zadovoljna odgovorom službi, rekla je da će potpuno mišljenje moći dati kada obiđe požarišta u Hrvatskoj kamo je poletjela odmah nakon završetka trilateralnog sastanka u tom austrijskom gradu.

- Mišljenje će formirati kada dođem i vidim stanje na terenu...Vremenski uvjeti nažalost nisu išli na ruku gasiteljima i bura nije dopuštala let kanadera, no smatram da svakako treba provesti istragu kako su požari planuli, kako su se širili i na koncu spojili u jedan - istaknula je predsjednica i vrhovna zapovjednica hrvatske vojske.

Ante Kotromanović
1/14

Komentara 35

CR
crodux
15:22 18.07.2017.

jesu mađari vratili onaj naš vlak na kraju što je ostoja ušao bez dozvole na mađarski teritorij?

FI
fileck
15:36 18.07.2017.

Ti si se "dokazao" (i na migovima) i na zavjesama crveni vojvodo!

U1
ursus_1212
15:05 18.07.2017.

Samo se ti nemoj javljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije