Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad hakera

Anonymousi hakirali stranicu Ureda za mlade HBK

Anonymous HBK
Screenshot
06.04.2012.
u 18:49

– Smiješna crkvo, reci, zašto guraš ruku politici, te skrivaš 'onoga' koji se počastio djetetom? – stoji u poruci Anonymousa

Anonymousi su hakirali internetsku stranicu Ureda za mlade hrvatske biskupske konferencije. U rubrici "Novosti", naime, stoji poruka "Od Anonymousa za crkvu i suradnike".

– Došlo je doba kada "crkva" gubi vrijednost riječi "zajednica". Dok se papa Benedikt XVI. sa svojim zlatnim križom bori protiv siromaštva, mi, Hrvati, skrećemo pogled sa troškova crkve u ovo nepromjenjivo krizno doba. Šteta što ne možemo odijeliti crkvu sa našim vjerovanjem, sa našom nadom, našom srećom. Smiješna crkvo, reci, zašto guraš ruku politici, te skrivaš 'onoga' koji se počastio djetetom? Zašto našim klincima besplatno punite glave lažnim informacijama? Odgovori, zašto homo nije normalan, a ti jesi? Što je sa onima koji nemaju novaca za krštenje, te zašto firmanik daje 100 kn za nošenje haljine dva sata? Pitanja odlaze u beskonačnost, odgovora nikad, nije ni potreban. Dok propovijedate o miru, tom čovjekovom velikom željom, mažete nam oči i iskorištavate to. Sve se to svodi na jednu stvar: dobro nas lažete. Možda ste javnosti nevidljivi, ali nama niste. Ovo je javno upozorenje svim korumpiranim crkvama, župama, biskupijama i nadbiskupijama, kao i mladim, zasljepljenim udrugama, te ostalim grupama: Pratimo vas. – stoji u poruci poznate hakerske grupe.

Osim u novostima, poruka Anonymousa može se naći u i najavama.

Ključne riječi

Komentara 29

NN
nato nece proci
19:14 06.04.2012.

06.04.2012. u 19:10h Antiša je napisao/la: Licemjerna crkva. U srednjem je vijeku spaljivala. Sada siluje djecu. Do kada? ----- I kastrira decu

Avatar ambasadoor
ambasadoor
19:27 06.04.2012.

Kada budete zivjeli po onome sto s oltara propovjedate tek onda ce vase rijeci imati kredibilitet. Do tada.....pocnite tesku i krvavu pokoru za svo zlo koje ste uzrokovali i jos ga uvijek presucujete i nijecete.

AN
Antiša
19:10 06.04.2012.

Licemjerna crkva. U srednjem je vijeku spaljivala. Sada siluje djecu. Do kada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije