Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štrajk u školama

ANKETA Trebaju li prosvjetari prihvatiti ponudu Vlade?

Prosvjed prosvjetara u Zagrebu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
02.12.2019.
u 15:07

Neslužbeno doznajemo da će Vlada ponuditi povećanje koeficijenata, i to u tri različita modela, počevši s prvim povećanjem koeficijenta za tri posto

Sastanak Vlade i sindikata održava se danas poslijepodne, a Večernji list neslužbeno doznaje da će prosvjetari dobiti traženo.

Vlada bi im danas trebala ponuditi povećanje koeficijenata, i to u tri različita modela, počevši s prvim povećanjem koeficijenta za tri posto.

Prihvate li predstavnici obrazovnih sindikata ovu ponudu, višetjedni štrajk u školama doći će svome kraju.

Mislite li da prosvjetari trebaju prihvatiti ponudu? Odgovorite nam u anketi.

Trebaju li prosvjetari prihvatiti ponudu Vlade?

Pogledajte i video s velikog prosvjeda prosvjetara u Zagrebu:

Komentara 20

MM
mmaraci4
15:23 02.12.2019.

Vi novinari ne trebate raditi nikakve ankete,samo pogledajte komentare na portalima,zbrojite ih sve i oduzmite one koji se sa štrajknom nikako ne slažu i računica vam je jednostavna,

RO
ronyday
15:29 02.12.2019.

NE !!! Neka dalje štrajkaju a vlada neka uvede radnu obvezu bez ikakvih povećanja, pa tko ne želi raditi momentalni otkaz.

MA
maximinimax
15:27 02.12.2019.

Jedino su važna djeca a ona su sredstvo ucjene i manipulacije i netko bi trebao za to odgovarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije