Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZBRIŽNO DJETINJSTVO

ANKETA Sjećate li se njih? Koji vam je bio najdraži crtić?

Zagreb: U Etnografskom muzeju postavljena nova izložba iz ciklusa "Igračke - djetinjstvo zauvijek"
Marko Lukunic/PIXSELL
27.08.2023.
u 15:58

U anketi vam donosimo neke od najpopularnijih starijih crtanih filmova.

Mlađim generacijama to je vjerojatno nezamislivo, no djeca prije nisu mogla gledati crtiće kad im se prohtije. Nije bilo streaming servisa kao ni mogućnosti pregledavanja starijeg sadržaja što omogućuju snimalice na uređajima za internet televizije. 

Ako ste željeli gledati omiljeni crtić morali ste se 'nacrtati' ispred televizora u točno određeno vrijeme i to pod uvjetom da netko od starijih ne gleda nešto drugo. Koje ste crtiće voljeli gledati i zbog kojih ste ostavljali igru i žurili se kući? U anketi vam donosimo neke od najpopularnijih starijih crtanih filmova.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar Asterix
Asterix
18:01 27.08.2023.

Zekoslav Mrkva.

DU
Deleted user
18:21 27.08.2023.

Zekoslav Mrkva kao dirigent Leopold, najbolji crtić svih vremena. Može se vidjeti na YT. Utipkati na YT tražilici:The Conductor and The Fan Rabbit

Avatar fidelio
fidelio
19:07 27.08.2023.

Danko Bananko aka Bananaman!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije