Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota

Angela Scognamiglio Miss Bucka postala tek poslije vaganja

Miss Bucka (1)
Foto: AFP
1/3
01.08.2010.
u 16:22

Kao na svakom sličnom izboru, natjecateljice su naklonost publike i ocjenjivača osvajale u marširajući pozornicom u nekoliko različitih oprava

Na stadionu u toplicama Casciana u Forcoliju, dvadesetak kilometara cestom u zaleđu Livorna, Talijani su u subotu navečer dobili svoju 21. Miss Bucku. Ove je godine najljepša među najtežim Talijankama 33-godišnja Angela Scognamiglio. Žena koja se ponosno nosi sa svojih 172 kilograma živi u susjednim toplicama Montecatini u kojima u restoranu svoga mladića radi kao konobarica.

Izbor za miss, kao i svaki drugi: natjecateljice su naklonost publike i ocjenjivača osvajale u marširajući pozornicom u nekoliko različitih oprava. To, međutim, nije bilo dovoljno da predstava ne završi dramatično. Lakoatletskim rječnikom. Angela je “za prsa” pobijedila prvu pratiteljicu, 26-godišnju Argentinku Cynthiju Fernandu Pereyru iz Bologne. Obje su ocjenjivači ocijenili jednako. Presudila je vaga, a na njoj je Cynthia od pobjednice izgubila samo zato što je bila lakša 500 grama!

Na finalnom izboru za 21. talijansku Miss Bucku sudjelovala je 31 natjecateljica pred 2500 gledatelja, ljubitelja ženskih oblina. Nijedna natjecateljica nije smjela biti lakša od 100 kg.

Komentara 5

MI
MINERVA
19:32 01.08.2010.

Užassss....zar ovo može nekom biti lijepo?!

PU
pulari
00:31 02.08.2010.

Krmaca a za nagradu ce ici pod nerasta hehe

JA
japasta
18:42 01.08.2010.

F U J!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije