Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborni skup prof. dr. Andrije Hebranga u Rijeci
Povratak na članak

Andrija Hebrang: Među političarima treba birati državnika

Na predizbornom skupu u Rijeci predsjednički kandidat HDZ-a, prof. dr. Andrija Hebrang biračima je poručio da među kandidatima političarima biraju onoga koji je i državnik.

Komentari 80

WE
webber17
20:42 01.12.2009.

Andrija Hebrang,novi hrvatski predsjednik... Idemo dalje...

VL
VI
Vinko37
20:00 01.12.2009.

Podravec , cujte moj komentar: velis bilo bi uredu od hebranga da je izdao sonyboya , cak ga je podrzavao do gorkog kraja. Znaci , ti bi izdao svog prijatelja. Ako je tako onda si jako usamljen. Pa tko se moze osloniti na tebe. Drzavnik ne izdaje, on se zrtvuje za svoju stranu, to je upravo pokazao prof. Dr. Andrija Hebrang.Toliko si valjda informiran. Uz pozdrav.

VL
VD
vjer.domo
22:04 01.12.2009.

slučaj, zeko,supermen.....etc. ili već kako se zoveš ili ćeš se zvati, jesi li ti komunjaro normalan kada stalno jedno te isto ponavljaš. pišeš, odnosno peistaš tekst koji u 95% prostora je obična laž koja bi trebala nekog zbuniti i otkloniti od dr hebranga koji je jedini i istinski branitelj među ovim lezilebovićima, a i najorazovaniji je od svih, samo ti peistaj i izazivaj podsmijeh forumaša, uostalom netko mora biti i klaun da nas zabavlja :)

VL
VD
vjer.domo
00:56 02.12.2009.

duvnjak o čemu ti pričaš, zzp je hag formulirao na osnovu dokumenata koje su izdilali komunisti zajedno sa mesićem, i uostalom sanader je pragmatično to primio na znanje shvativši da takva formulacija nemože proći, što se danas vidi iz tokaa suđenja. mudro je postupio i nije se suprostavio međ.zajednici, jer je imao informacije od svojih demokršćana, da će slijediti sankcije koje bi bile daleko bolnije od onih 1991. jer tada smo bili žrtva. zato nemojte jednostrano osuđivati, jer kako kaže škoro, \".......istina je voda duboka\"

VL
SL
slučaj
07:02 02.12.2009.

1. Branko Hebrang, (zaposlenik HINE) brat Andrije je bio uz predsjednika Tuđmana od samih početaka. NE ANDRIJA! 2. Andrija je u HDZ ušao NAKON POBJEDE HDZ-a na izborima 1990- godine. 3. U HDZ ga je primio Mile Balen predsjednik HDZ-a-a Trnje. U stožer HDZ na Becićevim stubama nakon barake primio ga je don Ante Baković i odveo ga kod predsjednika Tuđmana koji ga je isporučio Stipi Mesiću sa riječima „Evo ti ga Stipe pa radi s njim što znaš jer češ ti voditi vladu“. 4. Andrija Hebrang je postao na taj način ministar zdravstva. 5. Isti gospodin je je nagovarao Miroslava Tuđmana da stvore stranku HIP koja je i stvorena, ali ubrzo propala. Kad je Andrija uvidio da od toga nema političke koristi, a predsjednik Tuđman je u međuvremenu umro, naš Andrija dodvorava se ostacima HDZ-a koji vodi Šeks. 6. Kad je u unutarstranačkim borbama Ivo Sanader odnio pobjedu nad Ivićem Pašalićem, pomoću Glavaša lažno pobijedio, naš Andrija se brzo priklonio pobjedniku, velikome vođi doktoru Ivi! 7. Sve gore navedeno je put kojim je išao Andrija, a koji danas javno govori kako Sanader nije više potreban jer ih sada vodi novinarka iz podruma Šubićeve ulice (gdje ju je smjestio Vrdoljak 1990. godine). Predsjednik Mesić je javno prozvao Kosoricu da je bila dio Pokreta za Jugoslaviju, da je uselila u veliki stan MORH-a i koja danas može reći drugu Luki Bebiću da „Šuti nisam ti dala riječ“. I kako je zašutio Bebić tako je zašutio i naš Andrija Andrija Hebrang dva je puta odlazio iz HDZ-a: 1. kada je sa HIP-om išao na lokalne izbore 2001. godine ( stranku osnovao zajedno sa Miroslavom Tuđmanom ) i 2. kada je odlazio sa mjesta ministra MORH-a. U vrijeme rata 90.-ih sanitet je po nalogu Tuđmana vodio general dr. Prodan, humanitarne poslove dr. Lang i fra Duka naročito po Bosni i za Slavoniju – Vukovar te sa njima saborska zastupnica Vera Stanić, a dr. Andrija Hebrang je glumio šefa.

VL
PE
peljar
07:05 02.12.2009.

A mi koji volimo zapivati poslije uspješnoga posla, već polako naziremo i ono što svaki galeb, vrabac ili golub zna: \"S Ponistre se nazire i Pantovčak\", jer nitko od građana Hrvatske nema \"Ništa kontra Splita, ništa kontra Vidoševića!\"

VL
PO
podravec
08:46 02.12.2009.

vjerni, proširena optužnica za ZZP( zajednički zločinački podhvat) stigla je za Sanaderove vladavine. Ne možeš baš sve što se dogodilo pripisati Franji Tuđmanu. Ako je i pravio pogrješke poslije njega je bilo dosta mogučnosti puno toga ispraviti. Međutim došli su na vlast neki čudni ljudi, koji su puno obećavali a onda sasvim drugo učinili uz podršku takvih kao dr. Hebrang za kojega ne bih tada povjerovao da će ovu razgradnju Hrvatske podržavati. Zato on za mene nije čovjek koji ima kvalitete državnika. O ljudskim kvalitetama ne govorim. Pitanje:Jesi li pročitao govor Miroslava Tuđmana u Lisinskom?

VL
OB
-obrisani-
13:17 02.12.2009.

žalosno je koliko vi tuđmanovi agitatori drukate za tuđmana a kontra Hebranga,shvačate li da upravo vi unosite razdor među desnicu. spamajte topice o Josipoviću,bandiću,pusićki ostavite se Hebranga jer samo postižete kontra efekt. Moj glas a i mnogih drugih otići će mu unatoč vašem agitiranju.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
13:26 02.12.2009.

Dakle izabrati dr Miroslava Tuđmana , osvojiti jugo-katedralu HRT i svrgnuti Mesićevsko-Sanaderovsku kliku u HDZu i onda svi zajedno razoružati Josipovićevu utvrdu. Ako to ne učinimo pevati ćemo BOŽE PRAVDE.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
13:54 02.12.2009.

propatria_\"vi tuđmanovi agitatori drukate za tuđmana a kontra Hebranga,shvaćate li da upravo vi unosite razdor među desnicu.\" _____________________________________ Od kada je Sanaderov i Jadrankin HDZ DESNICA???? Po čemu se vrh HDZa razlikuje od CRVENIH KMERA? Sabor djeluje jedinstveno kao komitet SKJ u najboljim godinama!

VL
VD
vjer.domo
21:02 02.12.2009.

duvnjak, ti me sve više podsjećaš na onu narodnu o kukavičjom jajetu, nisi li ti tu poslan od sdp-a da \"podržavaš\" m.tuđmana, misleći da on nije ozbiljan kandidat i odvlačiš pažnju od josipovića i njegovih prljavih rabota dok je bio suradnik haškog suda, i uostalom o poznatoj podršci josipovića tezi o zzp-u( zajednički zločinački podhvat). jer ovako blatiti hdz, može samo komunista i to onaj ortodoksni :)

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
22:35 02.12.2009.

domo_vidite ja smatram da dr Miroslav Tuđman uopće nije pogodan za lidera stranke a ni on to ne želi , ali u ovoj situaciji je idealan za predsjednika države. Sanader je pokazao svoju moralnost i nacionalnu privrženost . Miroslava nene vidim kao predsjednika vlade i ne uspoređujem ih u tom smislu. Ali i ne vidim što bi HDZovci imali protiv Miroslava za predsjednika države. Osobno znam mnoge koji su mu skloni .

VL
VD
vjer.domo
23:33 03.12.2009.

duvnjak tko nemože voditi jednu stranku ili biti premijer, kako vi vodio narod ka njen predsjednik.

VL
MO
moriturite
22:41 30.11.2009.

Ne želim Jugosferu, ne želim zapadni balkan, ne želim ni da dijelimo vlastiti teritorij kako bismo ušli u EU..... glasam za Miroslava Tuđmana.

VL
ŠI
šifra2
22:44 30.11.2009.

1. hebrang je napuštao HDz i na listi HIP-a ušao u skupštiu grada Zagreba! 2. hebrang je podržavao Sanadera koji je najviše napravio na detuđmanizaciji hrvatske! 3. Hebrang je i po svojim kriterijima eliminiran!

VL
ZE
zeko
22:49 30.11.2009.

1. Branko Hebrang, (zaposlenik HINE) brat Andrije je bio uz predsjednika Tuđmana od samih početaka. NE ANDRIJA! 2. Andrija je u HDZ ušao NAKON POBJEDE HDZ-a na izborima 1990- godine. 3. U HDZ ga je primio Mile Balen predsjednik HDZ-aa Trnje. U stožer HDZ na Becićevim stubama nakon barake primio ga je don Ante Baković i odveo ga kod predsjednika Tuđmana koji ga je isporučio Stipi Mesiću sa riječima „Evo ti ga Stipe pa radi s njim što znaš jer češ ti voditi vladu“. 4. Andrija Hebrang je postao na taj način ministar zdravstva. 5. Isti gospodin je je nagovarao Miroslava Tuđmana da stvore stranku HIP koja je i stvorena, ali ubrzo propala. Kad je Andrija uvidio da od toga nema političke koristi, a predsjednik Tuđman je u međuvremenu umro, naš Andrija dodvorava se ostacima HDZ-a koji vodi Šeks. 6. Kad je u unutarstranačkim borbama Ivo Sanader odnio pobjedu nad Ivićem Pašalićem, pomoću Glavaša lažno pobijedio, naš Andrija se brzo priklonio pobjedniku, velikome vođi doktoru Ivi! 7. Sve gore navedeno je put kojim je išao Andrija, a koji danas javno govori kako Sanader nije više potreban jer ih sada vodi novinarka iz podruma Šubićeve ulice (gdje ju je smjestio Vrdoljak 1990. godine). Predsjednik Mesić je javno prozvao Kosoricu da je bila dio Pokreta za Jugoslaviju, da je uselila u veliki stan MORH-a i koja danas može reći drugu Luki Bebiću da „Šuti nisam ti dala riječ“. I kako je zašutio Bebić tako je zašutio i naš Andrija Andrija Hebrang dva je puta odlazio iz HDZ-a: 1. kada je sa HIP-om išao na lokalne izbore 2001. godine ( stranku osnovao zajedno sa Miroslavom Tuđmanom ) i 2. kada je odlazio sa mjesta ministra MORH-a. U vrijeme rata 90.-ih sanitet je po nalogu Tuđmana vodio general dr. Prodan, humanitarne poslove dr. Lang i fra Duka naročito po Bosni i za Slavoniju – Vukovar te sa njima saborska zastupnica Vera Stanić, a dr. Andrija Hebrang je glumio šefa.

VL
PE
peljar
08:16 01.12.2009.

Ajmo mi fino, šjor Andrija zapivati tiho onu staru Dvornikovu: Ništa kontra Splita, Ništa kontra Vidoševića!

VL
TO
Tomboy
23:28 30.11.2009.

Ha,Andrija vozi po svom,70% istine i (samo) 30%...hm hm! Dakle,istina je da trebamo državnika (pod hitno!),ali nisi to ti,jadni Andrija!! Taj DRUGI je dr.Tuđman,i toga su svjesni svi,i domovinska i (posebno) iseljena Hrvatska!!!! Andrija Hebrang: umro i kremiran 2005-e godinene (definitivno)!!!!! (samo on to nezna,il\' se pravi...!?)

VL
VD
vjer.domo
01:07 01.12.2009.

nastavak za to vrijeme su njegovi protivnici u toplini svojih domova sa pristojnog rastojanja sve to promatrali, ili su zbrisali iz zemlje daleko na zapad, ili oni koji su napustili sabornicu pri izglasavanju nezavisne hrvatske, odnosno bili protiv njene samostalnosti, ili pak oni koji su kao suradnici hašškog suda pisali optužnice protiv naših generala, takve bi ti za predsjednika, e neće ići, hrvatska treba čovjeka koji će se zdušno boriti za njene interese kao što je to radio i 1991. u bespućima rata, jedini čovjek bez i jedne mrlje - dr andrija hebrang !!!

VL
PE
peljar
23:36 30.11.2009.

Pa kad je tako kako kaže što onda ON traži u politici?!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.