Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Most je stao iza Ramljaka. Nikome neću dopustiti korištenje represivnog aparata u političke svrhe'

Ovaj trenutak može biti prekretnički i transformativni za poslovanje u RH, rekao je Plenković

Komentari 47

Avatar Point_of_view
Point_of_view
20:59 10.04.2017.

Da, sve je u redu, samo država mora sama dati pozitivan primjer. Kako može tražiti od drugih da plaćaju na vrijeme a sama krši sve propise!? Počem od HZZO-a, koji samo veledrogerijama duguje dvije milijarde kuna, a neki računi čekaju već dvije godine na naplatu. Državna firma Petrokemija ne plaća svoje dugove dobavljačima, prvenstveno nabavke plina, Borovo, Kaštelanski staklenici...ne primaju mjesecima plaću. Znači, g. Plenvkoviću, niste vjerodostojni.

VL
DO
dobarsavjet
19:45 10.04.2017.

Vlada preuzela političku odgovornost, a građani financijsku.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
20:02 10.04.2017.

koje besramno obmanjivanje javnosti...

VL
Avatar istovari
istovari
20:00 10.04.2017.

Kad sanirate Agrokor novcem poreznih obveznika onda ga možete saniranog vratiti gazdi i jos mu bonuse isplatiti...obveznice nije vratio državi vec ih je zadržao....

VL
VE
veliveli
20:32 10.04.2017.

Lud ,zbunjen, nenormalan! koje sve kombinacije umjesto dršte lopova!

VL
ER
EroK
07:09 11.04.2017.

"Most ima pravo u javnosti iznositi stavove koje želi, a ono što je sigurno je da ja kao predsjednik Vlade u ovo predizborno vrijeme ni na koji način neću dopustiti korištenje represivnog aparata u političke svrhe nikome. Pa ni članovima Vlade", rekao je Plenković. Hoće il se toga Premijer držati i kod izbora za gradonačelnicu Zagreba?

VL
Avatar Þollý
Þollý
20:25 10.04.2017.

Mislim da smo na dobrom tragu da nađemo nacin kako zaduziti i deseto koljeno radnicke klase.

VL
Avatar dobry
dobry
02:02 11.04.2017.

Gospodinr Premijeru, složit ću se sa vama da treba spašavati tako važnu kompaniju po cjelokupno gospodarstvo, ali se ne mogu složiti sa vama da Todorić i njegovi kompanjoni koji su doveli do ovoga, uz prećutnu potporu svih prethodnih Vlada, ostanu netaknuti. Svu njegovu imovinu na "bubanj" i utvrditi odgovornost onih koji su mu to dopustili.

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:03 11.04.2017.

Plenki i dalje samo koluta očima i priča nebuloze. Tko mu može vjerovati i na jednu izgovorenu riječ a kamo li rečenicu ? Pa Todorić je godinama pripremao ovaj scenarij i "državu" Hrvatsku praktično imao u đepu. Strukture u vlasti i u "institucijama koje svoj posao rade" su to znale i svjesno surađivale s tim par exelnas mafijašem i umjesto da sve skupa sprijeće sada "lijeće". Lijekove i sve operacije, da se slikovito izrazim, na koncu će platiti sitnobezubi građani kojima je i dalje sve svejedno i sve im je do mora ravno.

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:22 11.04.2017.

"Na dobrom smo tragu". Kojem i kakvom ? Plenki, kako se čini, jedini ima "oko sokolovo" i vidi ono što ja ne bih mogao vidjeti ni pod mikroskopm. O čemu ovaj bajkovito zbori vjerojatno ni njemu samome nije jasno. U zemlji koja je preko glave zadužena dogodio se Todorić - par exelans mafijaš i katastrofa je neminovna. Dogodio nam se tsunami i nazovi država HR je u teškom bankrotu samo to ne priznaju ili ne žele da vide i pored vlastitih očiju.

VL
AN
antonelić
21:01 10.04.2017.

mislim da smo na dobrom tragu da dobijemo još jednog vrhunskog iluzionistu (nakon dr.ive s.) ... skupio je andrej vrhunske suradnike oko sebe (min.dalić , min.marić 1 i 2, min.tolušić , prd.hgk.burilović , prokur.marica , polj.brlošić ...) ali je zaboravioo tonija miluna ... matematičar milun bi mu objasnio da ulaganje od 150 miliona eura ne može pokriti rupu od 7 milijardi eura , niti kratkoročno , niti dugoročno ... jedina nada su državne obveznice u visini 1,2 milijarde eura za isplatu rusa i 800 miliona eura za isplatu bondova ... kada to učini , dolaze izvanredni izbori na kojima mu neće pomoći niti šator ...

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:23 11.04.2017.

Ako mu ovo sa Agrokorom uspije ( u što sumnjam) može u mađioničare u rukama ima sposobnosti mlati ko s propelerima kako bi uvjerio sve oko sebe

VL
KO
kobran
05:55 11.04.2017.

Sva djela hdz od njihovog osnutka do danas su prozeta kriminalom i obmanjivanjem. I ovaj zakon o Agrokoru nije izuzetak.Pod krinkom sacuvanja radnih mjesta preko noci su preuzeli firmu da bi sakrili kriminal koji se vodi punih 25 god.Alvarez ili netko drugi bi vrlo brzo to otkrili.

VL
ES
Esteder
06:13 11.04.2017.

Kada se političari (HDZ MOST i ostali neznalice) mješaju u ekonomiju i gospodarstvo rezultat neće biti dobar jer pogoduju BANKAMA. Još sada žele neznalice uvesti i euro u hrvatsku, pa sve će poskupiti nakon toga. Bože pomozi.

VL
DO
doktorica
08:35 11.04.2017.

Nikome neću dopustiti ....prava demokracija,ili možda autokracija?!

VL
NO
Norway
23:21 10.04.2017.

Jedini Ante koji se ikad zrtvovao za Hrvatsku je Gotovina

VL
EC
ECC81
00:11 11.04.2017.

Plenki, sigurno ti nejdem na sprovod. Nikome od vas...

VL
Avatar croatxl
croatxl
21:11 10.04.2017.

Plenkovic je smiren stalozen ima cilj zna sto hoce,nevjerovatno ima i veliku podrsku od svi i dobavljaca i bankara makar ovi domaci bankara,i najvaznie poremeti cjeli plan Rusima ako ovo uspie sa Agrokorom a hoce,bice nedodirljiv u HR mnogo godina.

VL
DO
Donald
21:54 10.04.2017.

Potezi vlade u vezi Agrokora do sada djeluju kompetentno i optimalno. Naravno da tu nema garancije za uspjeh i jasno je da će agrokorovi dobavljači morati otpisati barem jedan dio svojih potraživanja, jer to je jednostavno njihov poslovni rizik. Isto tako je jasno, da će jedan dio namještenika Agrokora dobiti otkaz, to je kod svakog restrukturiranja tako u cijelom svijetu. Nevjerojatno je, koliko još socijalističkim glupostima napunjenih glava piše u ovom forumu, a koje nemaju blage veze o tržišnoj ekonomiji i pravnoj državi.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:02 11.04.2017.

Treba uz Boga i domoljublje ustvrditi da imamo Hrvatsku a njeni strani vlasnici če pokraj naše zavičajske thompsonove pjesme i naših tradicionalnih balkanskih mitova odrediti kako čemo u njoj živjeti, koliko čemo gladovati i koliko besposlenih, jadnih i nesretnih čemo imati.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.