Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak

Premijer Plenković danas s predsjednicom MMF-a C. Lagarde

Andrej Plenković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.07.2017.
u 08:08

S njima će se sastati i ministrica Dalić te guverner HNB-a Boris Vujčić

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će sedanas u 19 sati u Dubrovniku s predsjednicom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Christine Lagarde.

Na sastanku, na kojem će se razgovarati o makroekonomskoj situaciji u Hrvatskoj i mjerama koje se provode u području fiskalne politike, bit će i potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, a nazočit će i guverner Hrvatske narodne banke (HNB) Boris Vujčić.

Komentara 1

PU
Pukovnik
08:26 10.07.2017.

Bruxelles-ki potrcko, lopuza "klimoglava" Dalic i gurman guverner (nadam se da je nasao kuhara koji sljubljuje hranu i vino) ide po upute kod MMF-a. Iste ce sigurno biti kljuc uspjeha za hrvatsku ekonomiju. Nevjerojatno kako se komunisticko dijete (mali princ) snalazi u ulozi demokrscanina i kapitalista. Roditelji su morali biti vrhunski glumci koji su ga dobro pripremili za buduce zadatke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije