Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državnici na tribinama

Pogledajte tko će od državnih službenika danas bodriti vaterpoliste

Andrej Plenković i Miro Cerar
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
29.07.2017.
u 19:00

U finalu će naša reprezentacija od 20.30 sati igrati protiv domaćina Mađarske.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar te državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić podržat će Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti, priopćeno je iz Vladina ureda.

U finalu će naša reprezentacija od 20.30 sati igrati protiv domaćina Mađarske.

Andrej Plenković i Miro Cerar
1/8

Hrvatska je 12-11 pobjedom protiv branitelja naslova Srbije u polufinalu u četvrtak osigurala medalju na šestom uzastopnom svjetskom prvenstvu.

Prije 10 godina u Melbourneu osvojila je zlato, uslijedile su tri uzastopne bronce (Rim 2009, Šangaj 2011, Barcelona 2013) dok je prije dvije godine u Kazanu osvojila srebro.

Komentara 21

HR
Hrvatska
19:38 29.07.2017.

Tako treba premijeru.

DU
Deleted user
19:41 29.07.2017.

ne volim ih ali im je to sve gratis..poziv od domacina...jbg

DU
Deleted user
19:18 29.07.2017.

Danas su pravi jos jednom upozorili na dernek kojim se slavi likvidacija Hrvata. Dobro ovima se ne moze reci da nisu pokrenuli svoje misli o zabrani tog derneka...... na kraju idemo Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije