Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na uhićenje

Plenković: Na Interliberu sam saznao da se Todorić predao policiji

Andrej Plenković
Foto: DARIO PIGNATELLI/REUTERS/PIXSELL
07.11.2017.
u 13:58

"Todorić ima prava kao okrivljenik i vjerujem da će ih koristiti i ne želim o vremenskim okvirima špekulirati', kazao je premijer

Premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak kako je tijekom Interlibera primio informaciju da se Todorić predao policiji te da sada slijedi uobičajena procedura.

"Sukladno je to Europskom uhidbenom nalogu koji je izdala hrvatska policija. Sada slijedi uobičajena procedura", rekao je Plenković prilikom otvaranja Interlibera.

Andrej Plenković
1/13

Dodao je da postoji uobičajen slijed događaja sukladno zakonu koji smo usvojili.

"Todorić ima prava kao okrivljenik i vjerujem da će ih koristiti i ne želim o vremenskim okvirima špekulirati', kazao je premijer.

Upitan je li naše pravosuđe znalo gdje se Todorić nalazi i je li Britancima dojavilo njegovu adresu Plenković je kazao da ne zna, jer je to stvar naših tijela koja su nadležna, sigurno ne izvršnih vlasti.

Komentara 4

DU
Deleted user
14:25 07.11.2017.

Likuj puce hrvatski uhicen je todoric sad ce savom teci med i mlijeko plenki prvi okusaj med.....

Avatar 123456
123456
14:14 07.11.2017.

sinkopa u todorića i sinkopa u anemičnog!

Avatar Papatest
Papatest
21:56 07.11.2017.

Kaj je već neko o predaji napisao knjigu koja je prinese na vašoj pažnju premijeru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije